Jandarmeria a anunțat! Ce măsuri au pregătit pentru astăzi

de:
10 aug. 2019
1 Afișari
Jandarmeria a anunțat! Ce măsuri au pregătit pentru astăzi

Organizatorii au comunicat faptul că începând cu ora 14.00, până la ora 22.15, va avea loc o adunare publică în Piața Victoriei, iar între orele 17.00 – 21.00, o alta manifestație în Piața Revoluției.

Prezența jandarmilor la aceste manifestații publice este o obligație legală și are ca scop asigurarea unui cadru de siguranță pentru participanți și a tuturor condițiilor care să permită cetățenilor exercitarea neîngrădită a drepturilor și a libertăților garantate de Constituția României.

Echipele de dialog ale Jandarmeriei vor fi prezente pentru menținerea permanentă a legăturii cu organizatorii și participanții și ne bazăm pe colaborarea cu aceștia pentru a-i îndepărta pe cei care provoacă sau instigă la violență.

Facem apel la toți participanții la aceste adunări publice să manifeste pașnic, să respecte indicațiile jandarmilor, să evite conflictele de orice natură și să anunțe forțele de ordine dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Din raţiuni de siguranţă, participanții la manifestații sunt rugați să nu dețină bagaje sau genţi voluminoase și să se îndepărteze de persoanele sau grupurile care au intenția de a periclita buna desfășurare a evenimentelor.

Pentru asigurarea măsurilor de prevenire, monitorizare și gestionare a eventualelor situații de urgență care pot apărea pe timpul manifestației, IGSU va avea dislocate, în teren, echipaje de intervenție specifice stingerii incendiilor și acordării asistenței medicale de urgență.

În vederea asigurării transparenței și corectei informări a populației, pentru ziua de sâmbătă, 10 august 2019, în Piața Victoriei va fi amplasat un Punct de comunicare publică unde comunicatorii Jandarmeriei, Poliției și Pompierilor vă vor informa permanent despre dinamica misiunilor noastre.

 
Cookies