Jandarm pedofil prins în flagrant, masturbându-se lângă o fetiță, în parc. Jandarmul e căsătorit

de:
12 feb. 2013
7 Afișari
Jandarm pedofil prins în flagrant, masturbându-se lângă o fetiță, în parc. Jandarmul e căsătorit

Polițiștii din Sectorul 2 l-au urmărit pe bărbat, care a fugit în parc și s-a opus arestării. În cele din urmă a fost prins de către agenți.

S-a dovedit că bărbatul este jandarm și lucrează în cadrul Unităţii 0829 Pază ambasade şi alte obiective diplomatice. Bărbatul a fost dus la Secția 7, pentru audieri. 

Subofiţerul, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit şi a fost angajat în Jandarmerie în anul 2005, ultima sa evaluare psihologică având loc în anul 2012, informează un comunicat al Jandarmeriei.

Referitor la acest caz, inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul dr. Mircea Olaru a declarat că este este unul unic la nivelul instituţiei.

Conducerea Jandarmeriei Române a dispus in procedură de urgenţă luarea celor mai ferme măsuri, conform legii, pentru eliberarea din funcţie a jandarmului implicat in acest incident.

Referitor la acest caz, Jandarmeria Capitalei face următoarele precizări: „Astăzi, 12 februarie a.c., în jurul orei 12.00, un subofiţer din cadrul Unităţii Speciale 30 Pază şi Protecţie Instituţională Bucureşti, care se afla în timpul liber, a fost surprins în zona Parcului Plumbuita, din Capitală, în ipostaze indecente şi imorale, nedemne de calitatea sa de militar.
Acesta a fost condus la Secţia 7 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor.
Subofiţerul, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit şi a fost angajat în Jandarmeria Română în anul 2005, iar ultima sa evaluare psihologică a avut loc în anul 2012.
Referitor la acest caz, inspectorul general al Jandarmeriei Române, domnul colonel dr. Mircea Olaru a declarat: „Nu voi tolera sub nicio formă un asemenea comportament din partea unui angajat al Jandarmeriei Române. Este un caz unic la nivelul acestei instituţii”.
Conducerea Jandarmeriei Române a dispus in procedură de urgenţă luarea celor mai ferme măsuri, conform legii, pentru eliberarea din funcţie a jandarmului implicat in acest incident.”

Cookies