Jaf la sediul unei foste televiziuni din Bucureşti. Hoţii au plecat cu plasme şi camere video

de:
12 nov. 2015
0 Afișari
Jaf la sediul unei foste televiziuni din Bucureşti. Hoţii au plecat cu plasme şi camere video

Poliţia informează că a pus în aplicare, marţi, trei mandate de percheziţie, la domiciliile unor bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt din sediul unui fost post TV.

Conform sursei citate, la data de 14 octombrie, poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi, prin intermediul 112, de către un bărbat, administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în sectorul 6, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras aparatură electronică (televizoare tip plasmă, camere video de filmare în studio, monitoare, reflectoare) şi cabluri electrice.

„În urma administrării datelor şi probelor specifice în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că trei bărbaţi, foşti şi actuali agenţi de pază cu care partea vătămată avea contract de prestări servicii pentru paza obiectivului, ar fi fost implicaţi în săvârşirea faptei. Astfel, ulterior documentării activităţii bănuiţilor,a rezultat faptul că aceştia, în perioada octombrie – noiembrie 2015, au avut în posesie mai multe televizoare tip plasmă şi alte produse electronice, pe care le-au valorificat atât prin vânzare directă cât şi prin intermediul unui alt bărbat, acesta din urmă cunoscând provenienţa ilicită a bunurilor. Au fost puse în executare trei mandate de percheziţie, fiind identificate şi ridicate două televizoare, unităţi receiver diferite mărci şi mai mulţi colaci din cablu de cupru, fiind totodată pus în aplicare un mandat de aducere.”, mai transmite Poliţia.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la 200.000 de lei, a fost recuperat în proporţie de 60% şi restituit persoanei în drept. Oamenii legii nu au precizat de ce post TV este vorba, însă cel mai probabil este vorba de OTV, care avea sediu în Sectorul 6.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Cookies