SMART CITY

Jaf la o casă de amanet din cartierul Rahova. Hoţul purta geacă albastră, spun martorii

Jaful s-a produs vineri dimineaţă, la puţin timp după ora 08.00, la o casă de amanet din cartierul bucureştean Rahova.

După cum a declarat la Realitatea TV, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, bărbatul avea faţa acoperită cu un fular şi a ameninţat-o pe casieră cu un cutter să îi dea încasările de 4.000 de lei din ziua precedentă.

„În prezent, se efectuează cercetări la faţa locului, casiera urmând să fie audiată. Totodată, urmează să fie identificaţi eventuali martori. Deocamdată, vorbim prea devreme de un cerc de suspecţi”, a declarat Sarca la Realitatea TV care a adăugat că bărbatul a comis infracţiunea de tâlhărie.

Poliţiştii urmează să vadă dacă la casa de amanet erau camere de supraveghere şi dacă imaginile pot fi folosite pentru identificarea hoţului.

După cum susţine tatăl casierei, care a şi anunţat incidentul la 112, fata a fost forţată să deschidă seiful, iar hoţul a luat cheile şi a încuiat-o în agenţie.

Pe de altă parte, unii martori spun că hoţul ar fi stat la pândă mai multe zile şi că în momentul jafului purta o geacă de culoare albastră. Bărbatul ar avea în jur de 1,80 metri înălţime.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button