Jaf la magazinul Obor: Hoţii au fugit cu 24 kilograme de aur

de:
02 dec. 2010
2 Afișari
Jaf la magazinul Obor: Hoţii au fugit cu 24 kilograme de aur

Poliţiştii au fost alertaţi joi dimineaţa, în jurul orei 5, că două magazine din complexul Bucur Obor au fost sparte. Spărgătorii au furat două seifuri, unul încastrat în perete.

„Autorii au forţat uşa de la intrarea în magazin de unde au sustras casele de valori dintr-un magazin de bijuterii“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

Poliţiştii spun că într-unul din seifuri se aflau circa 10 kilograme de aur, iar în cel de-al doilea, aproximativ 14 kilograme. Aşadar hoţii au furat în valoare de 300.000 de euro din primul şi de 370.000 de euro din al doilea. Într-unul din seifuri erau şi două lingouri de aur pentru care proprietarii nu au asigurat nici o măsură suplimentară de protecţie, informează adevarul.ro.

Jaful s-a petrecut la mai puţin o lună de când patronii fuseseră avertizaţi că trebuie să-şi ia măsuri suplimentare de siguranţă. Pentru că nu au acţionat în concordanţă cu avertismentul poliţiştilor, patronii riscă şi o amendă, pe lângă paguba făcută de hoţi.

Cookies