Jaf armat la o benzinărie din București. Un tânăr cu cagulă a amenințat cu un pistol și a furat mai multe cartușe de țigări

21 oct. 2022
713 Afișari
Jaf armat la o benzinărie din București. Un tânăr cu cagulă a amenințat cu un pistol și a furat mai multe cartușe de țigări
Jaf armat la o benzinărie din București. Un tânăr cu cagulă a amenințat cu un pistol și a furat mai multe cartușe de țigări. Imagine simbol: Pexels

Doi bărbați (18 și 34 de ani) au pus la cale un plan pentru un jaf armat și au decis să-l pună în aplicare într-o benzinărie din București. Tânărul și-a pus o cagulă pe cap și i-a amenințat pe angajații benzinăriei cu un pistol, apoi a furat mai multe bunuri, printre care și mai multe cartușe de țigări. Cei doi au fost reținuți, anunță Poliția Capitalei.

Jaf armat la o benzinărie din București

Joi, 20 octombrie, mai mulți poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Capitalei – Serviciul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție, în București, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 18 ani, față de care sunt realizate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Mai exact, la data de 18 octombrie 2022, polițiști din cadrul Secției 7 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, ce avea fața acoperită, a amenințat cu un pistol angajații unei benzinării din Sectorul 2, apoi a furat mai multe bunuri.

„Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, iar în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională, bănuit de comiterea faptei. Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitul ar fi fost ajutat de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinși, precum și traseul folosit ulterior comiterii faptei”, transmite Poliția Capitalei.

Polițiștii au găsit arma

Joi, 20 octombrie, oamenii legii au pus în aplicare un mandat de percheziție, în București, la domiciliul tânărului cu cagulă. Bănuitul a fost găsit și dus la audieri. În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat mai multe mijloace materiale de probă, dar și un pistol tip air-soft ce a fost folosit la jaful armat din benzinărie.

Totodată, la scurt timp a fost găsit și condus la audieri și al doilea bărbat care a stat de pază.

„Față de cei în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală”, anunță sursa citată.

Cookies