ARHIVA B365

Jaf armat la o bancă BCR din Bucureşti

Jaful a avut loc în zona Unirii, în Sectorul 4, la un sediu BCR fără pază. Un individ tânăr cu şapcă şi glugă a ameninţat-o pe casieră cu un pistol şi a furat cel puţin 6.000 de euro. În bancă se aflau trei angajate la momentul jafului, care nu au fost agresate, a anunţat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Casierele au apăsat butonul de panică şi au sunat la numărul de urgenţe, 112.

Se pare că astăzi era ziua uneia dintre casiere, care a crezut că jaful este o glumă, de aceea a apăsat butonul de panică abia după plecarea agresorului, anunţă Realitatea tv.

Dl. Cojocaru, reprezentant al băncii, a declarat că s-a renunţat la pază pentru că este inutilă, pentru ca băncile să nu se transforme într-un câmp de luptă armată, ce se poate solda cu victime. El a adăugat faptul că banca a procedat conform regulilor instituite de poliţie. Cojocaru a confirmat că a mai existat o tentativă de furt la această bancă.

Poliţia a început deja cercetările la faţa locului. Criminaliştii iau amprente, iar anchetatorii discută cu martorii. Se pare că punctul bancar fusese controlat de poliţie în urmă cu trei săptămâni, constatându-se că nu există pază.

Vom reveni cu amănunte.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button