Jacuzzi pentru exterior: Sfaturi pentru amenajarea unui SPA de lux la tine în grădină (P)

22 mart. 2022
217 Afișari
Jacuzzi pentru exterior: Sfaturi pentru amenajarea unui SPA de lux la tine în grădină (P)
Jacuzzi pentru exterior: Sfaturi pentru amenajarea unui SPA de lux la tine în grădină (P)

Când te muți la casă cu grădină, devii fericitul posesor al unei serii infinite de avantaje. Tu decizi estetica grădinii, dacă preferi o suprafață cu arbuști ornamentali, cu pomi fructiferi sau una pe care să amenajezi o terasă ori o piscină.

De altfel, dacă posezi un teren generos, ce ar fi să le ai pe toate? Cum ar arăta curtea ta, dacă i-ai atribui fiecărei bucățele câte un rol? Ce poate fi mai reconfortant decât să te scufunzi vara într-o piscină, fără să ieși din perimetrul casei?

Sau imaginează-ți nopți de vară alături de prieteni sau copii stând în apa reconfortantă până în zori? Bineînțeles, tehnologia a evoluat enorm, iar astfel de ‘‘răsfățuri’’ nu mai sunt permise doar în sezonul cald. Dacă ai chef să te relaxezi în apă chiar și când afară temperaturile sunt cu minus, există o alternativă: jacuzzi pentru exterior.

Dacă visezi la o curte cu piscină ca în filmele americane, dar nu îți permite spațiul sau bugetul, atunci ia în considerare achiziționarea unui jacuzzi pentru exterior. Nu vei putea să înoți într-un jacuzzi, dar fii sigur că vor compensa multiple alte beneficii.

Jacuzzi pentru exterior este momentan un lux la noi, deși în țările nordice această idee este larg răspândită. Indiferent de anotimp, temperatura apei se menține constant la 37 – 40 de grade Celsius.

Bucură-te la maxim de grădina ta cu un jacuzzi pentru toată familia

Dacă visezi ca grădina ta să includă un loc pentru relaxare, dar preferi ceva deosebit față de clasica piscină, atunci fă cunoștință cu beneficiile unui jacuzzi montat afară.

● Dimensiunile compacte permit amplasarea unui jacuzzi în grădină sau pe terasa casei;
● Mărimea redusă și volumul mic al apei simplifică procedura de îngrijire și întreținere față de piscina obișnuită;
● Sunt dotate cu sisteme de încălzire a apei, astfel că te poți bucura alături de întreaga familie de căzile jacuzzi pe tot parcursul anului (inclusiv în iernile geroase);
● Procedura de schimbare și de curățare a apei este simplă, mulțumită capacității de umplere mult mai redusă decât în cazul piscinelor;
● Un jacuzzi cu jeturi de apă caldă este util atât pentru relaxarea mușchilor, cât și în scopul recuperării medicale după un accident sau pentru persoanele care lucrează în medii solicitante din punct de vedere fizic. Hidromasajul stimulează producerea endorfinei și circulația sangvină. Masajul pe care îl face apa este blând, dar cu efect revigorant asupra corpului, dat fiind contactul acestuia cu senzația de căldură și cu aerul rece. Hidromasajul elimină senzația de picioare grele, tensiunea din zona cefei și a spatelui, elimină toxinele din organism, oxigenează țesuturile și în final, te pregătește pentru un somn odihnitor. Efectele benefice ale hidromasajului se resimt și în cazul pacienților cu următoarele afecțiuni: oboseala cronică, probleme locomotorii, afecțiuni ale sistemului nervos, celulită, piele lăsată, varice, artrite, reumatism, rupturi musculare sau probleme ale intestinelor;
● Apa se poate menține curată pentru mai multă vreme, datorită posibilității de a acoperi cada cu prelate speciale;
● Bugetul alocat pentru achiziționarea unui jacuzzi pentru exterior este de multe ori mai mic decât în cazul unei piscine. Evident, costurile cresc în funcție de dotările pentru care optezi. Și acestea pot fi: capacitatea de până la 8 persoane, pompe de masaj, sisteme de aroma-terapie, sisteme de dezinfecție, sisteme de filtrare și purificare a apei, sisteme anti-îngheț, sisteme de siguranță pentru copii, cu USB player acționabil cu telecomandă etc. Cu alte cuvinte, dacă bugetul îți permite, atunci ai posibilitatea să dispui de propriul tău SPA amplasat pe terasa casei.

Criterii de selecție pentru un jacuzzi potrivit nevoilor personale

Căzile de tip jacuzzi sunt de fapt căzi de hidromasaj, pe care le vedem adesea la centrele de înfrumusețare. Sunt populare datorită numeroaselor avantaje pe care hidroterapia le are asupra sănătății psihice și fizice. Atmosfera relaxantă în jacuzzi este dublată dacă ai alături persoana dragă și un pahar din băutura favorită.

Eficiența

Fă o listă cu așteptările pe care le ai de la viitorul tău jacuzzi. Desigur că este nemaipomenit un SPA în propria ta grădină, dar cu timpul, costurile de întreținere și utilizare ar putea fi un obstacol.

Bugetul

Înainte de a porni la cumpărături, verifică toate ofertele disponibile pe site, compară prețurile, caracteristicile și abia apoi poți lua o hotărâre adecvată nevoilor personale și care să nu îți destabilizeze bugetul.

Dimensiunea

Gândește-te care va fi rolul unui jacuzzi în spațiul personal. Planifici să petreci acolo timpul alături de partener? Ai de gând să îți chemi prietenii la o ședință de relaxare? Sau preferi un spațiu mai mare în care să te distrezi alături de viitorii copii?

Modelul

Dacă îți dorești un jacuzzi pentru exterior, atunci poți opta pentru modele amplasate deasupra nivelului sau îngropate în pământ.

Modelele de jacuzzi în aer liber de la FionaSpa garantează o experiență de relaxare fără termen de comparație. Chiar dacă percepi această achiziție drept un moft, în realitate, influența pozitivă asupra sănătății fizice și a stării psihice îți va dovedi că produsul a meritat investiția.

Copyright imagine: https://fionaspa.ro

Cookies