Jackpot (cam mic, ce-i drept) pentru polițiștii din Sectorul 2. 12 săli de jocuri de noroc, controlate și amendate pentru nereguli

10 ian. 2023
213 Afișari
Jackpot (cam mic, ce-i drept) pentru polițiștii din Sectorul 2. 12 săli de jocuri de noroc, controlate și amendate pentru nereguli
Jackpot (cam mic, ce-i drept) pentru polițiștii din Sectorul 2. 12 săli de jocuri de noroc, controlate și amendate pentru nereguli | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2 - Poliția Locală

Poliția Locală a anunțat că au fost efectuate controale în mai multe săli de jocuri de noroc și pariuri din Sectorul 2. În urma acestora au fost constatate nereguli, iar operatorii economici au fost amendați.

Controale în 12 săli de jocuri de noroc din Sectorul 2

Încă de la începutul acestui an, polițiștii locali din Sectorul 2 au efectuate mai multe acțiuni de control la agenții economici ce desfășoară activitatea de săli de jocuri de noroc și pariuri (cod CAEN 9200).

În urma acestora, agenții au identificat 12 locații ce nu respectau legea. Printre neregulile constatate se numără:

  • Mizerie,
  • Lipsa licențelor privind dreptul de autor și drepturile conexe,
  • Fumatul în spații închise.

De asemenea, operatorilor economici le-a fost dispusă respectarea prevederilor din Legea nr. 61/1991. Aceasta face referire la sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Operatorii au fost anunțat și că este necesar să mențină curățenia în interiorul și în fața spațiului în care își desfășoară activitatea.

Astfel că, agenții din cadrul Poliției Locale Sector 2 au dat 6 amenzi ce au ajuns la o valoare totală de 8.500 de lei.

Amenzi pentru bucureștenii ce consumă alcool pe străzile din Sectorul 2

Polițiștii au efectuat, în perioada 1-5 ianuarie 2023, acțiuni de control și în zona Obor. Aceștia au amendat persoanele ce consumau alcool în locurile publice sau depozitau gunoaie pe domeniul public.

Aceste acțiuni de control au fost rezultatul unui număr mare de sesizări făcute de bucureștenii care locuiesc în Sectorul 2. În total, 14 sancțiuni contravenționale au fost date.

Valoarea totală a amenzilor ce au fost aplicate se ridică la 4.300 de lei, după cum a informat Poliția Locală a Sectorului 2.

Cookies