BAZAR

Jack White de la The White Stripes va concerta în premieră în România, în această toamnă

Jack White la Bucureşti. Jack White, membru al trupei The White Stripes şi câştigător a 8 premii Grammy Music Awards, va concerta în premieră în România pe 9 noiembrie 2014, în Pavilionul Central de la Romexpo.

Jack White concertJack White a fost clasat pe locul 70 în lista „Celor mai buni 100 de chitarişti ai tuturor timpurilor” stabilită de revista Rolling Stone. Succesul popular dar şi critic al lui Jack White cu The White Stripes, i-au adus acestuia colaborări cu alţi artişti renumiţi precum Beck, The Rolling Stones, Jeff Beck, Alicia Keys, Bob Dylan, Electric Six şi Loretta Lynn, căreia i-a produs dar a şi cântat pe albumul acesteia din 2004 Van Lear Rose, notează iconcert.ro.

Jack White Lazaretto. Concertul lui Jack White de la Bucureşti promovează cel de-al doilea album, „Lazaretto”, pe care Jack White l-a lansat, pe 10 iunie 2014. Albumul s-a vândut în 138.000 de copii în prima săptămână şi a debutat pe primul loc în Billboard 200. Primul album, „Blunderbuss”, a apărut pe 24 aprilie 2012.

Jack White Bucureşti. Biletele pentru concertul Jack White de la Pavilionul Central Romexpo se pun în vânzare, în număr limitat, pe 17 septembrie 2014, de la ora 10:00, numai prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Data oficială de punere în vânzare a biletelor este 19 septembrie.

Jack White concert. Biletele First-on-the-scene (primele 1000) la Normal Circle sunt disponibile la preţul promoţional de 130 lei, iar cele la categoria Golden Circle (primele 500) se pot achiziţiona la preţul promoţional de 215 lei. După epuizarea promoţiei First-on-the-scene, preţul final în Categoria Normal va fi de 157 lei, iar la Golden Circle de 252 lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la preţul de 360 lei.

Jack White Lazaretto. Concertul Jack White de la Romexpo din Bucureşti este organizat de Phoenix Entertainment.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button