BAZAR

B365 te trimite la „J’AI-LECTRO 4”, cu Suie Paparude, R.O.A. & DJ Marika

Raspunde corect, cu numele intreg, la urmatoarea intrebare „Cum se numeste ultimul album lansat de Suie Paparude”?, pana vineri, 10 februarie, ora 12, la comentariile acestei postari. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si va fi anuntat vineri, la aceeasi ora, pe www.b365.ro

Asadar, strange-ti gasca de prieteni si vino la Club Fabrica, vineri, 10 februarie 2012, de la ora 21.30, ca sa dansezi pe rupte ca un „disperat”.
J’AI-LECTRO” se adreseaza publicului tanar, energic, iubitor de muzica buna.


SUIE PAPARUDE

Ultimul album E SUFLET IN APARAT (2010), semnat Suie Paparude, e o continuare fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipseste autoironia, iar hiturile aduc zambetul pe buze si energia in picioare. Basii, care distrug bretele si fac coafuri gratis, se imbina cu piese delicate, pline de emotie si substanta.

Suie Paparude inseamna Michi, Dobrica & Bean.

www.suiepaparude.ro

www.facebook.com/suiepaparude.ro

R.O.A.

Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag ( UNU’) si Cezar Stanciulescu ( Junkyard).

Pe 25 mai 2011, cei doi producatori au lansat primul album R.O.A. intitulat ” ARTIFICIAL ” . Un material ce cuprinde si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” (Discobar, Police Line si un update la „Natiune de Emsii”) , toate acestea fiind reinterpretate intr-o maniera ROA.

Din mai 2011 un nou membru, pe numele lui Cristin Negriuc, raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara.

www.roamusic.ro/

www.facebook.com/roamusic

DJ MARIKA

www.facebook.com/marika.florin

Mai multe detalii pe pagina de FB a evenimentului


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button