„Izbăvește-mă, Doamne, de vrăjmaș!” Liviu Dragnea povestește (prin avocați) cum l-au amenințat cu violul la închisoare. Înfricoșător!

16 iul. 2021
432 Afișari
"Izbăvește-mă, Doamne, de vrăjmaș!" Liviu Dragnea povestește (prin avocați) cum l-au amenințat cu violul la închisoare. Înfricoșător!

În toată nebunia zilei de ieri din București, când nu am mai prididit în primul rând cu elicopterul aterizat în Piața Charles de Gaulle (llogic, de fapt, că doar nu aterizează amenințător în fiecare zi un Black Hawk pe Aviatorilor), am uitat să scriem și să povestim despre mai multe. Spre exemplu, n-am vorbit despre ce s-a întâmplat în sala de judecată în care, tot ieri, doar că la niște ore după aterizare, judecătorii îl eliberau condiționat pe Liviu Dragnea - altă tulburătoare întâmplare locală (că vorbim de Penitenciarul Rahova)  și națională (că e cu Liviu Dragnea) a zilei de joi, 15. Scuze, reparăm. Acum.

Dăm timpul înapoi – nu mult, puțin, să zicem că vreo 24 de ore – și ajungem în sala de judecată de la Tribunalul Giurgiu, acolo unde avocații fostului președinte PSD pledau cauza eliberării condiționate a lui Liviu Dragnea.

Cum a fost amenințat Liviu Dragnea cu violul la închisoare

Nu insistăm, sigur știți deja, pe după-amiază  venea sentința, iar fostul președinte PSD ieșea din închisoarea cu un an și vreo patru luni mai devreme.

Ce am vrut să mai zicem e că, în pledoaria la care tocmai am ajuns cu ajutorul călătoriei în timp, avocata lui Liviu Dragnea a vorbit despre cum clientul domniei sale a fost amenințat cu violul. Flavia Teodosiu (avocata despre care ziceam) a declarat că, la vremea încarcerării, șeful  sindicatului din Penitenciarul Rahova ar fi insinuat că Dragnea ar urma să fie victima unui viol, . 

„ La data la care Liviu Dragnea a fost încarcerat, a existat o poziție absolut inadmisibilă, a președintelui sindicatului din penitenciar, prin care, practic, și indirect, dar în realitate în mod direct, îl amenința pe domnul Dragnea că, dacă ajunge în penitenciar, urmează să fie… verificat.“, a spus avocata Teodosiu. 

Recapitulăm: Liviu Dragnea a fost amenințat cu violul la închisoare, acum există și plângere penală

Până când se va face lumină în povestea asta, știm că noaptea trecută a fost prima noapte pe care Liviu Dragnea a dormit-o acasă la el, după ce și-a petrecut seara cu prietenii Codrin Ștefănescu, cu avocații, cu Carmen Dan (da, Carmen Dan, fosta șefă de la Interne, am văzut-o la televizor pe terasă la domnul Dragnea) și, desigur, cu logodnica Irina.

Ce am reținut din primele declarații de după eliberare ale lui Liviu Dragnea este că la închisoare a fost foarte rău, că deținuții nu-s tratați bine, că  trebuie să intre într-un fel de „reparații capitale” (așa a zis) fiindcă nu se simte bine fiindcă la închisoare oamenii sunt tratați rău.

A, a mai zis și că PSD  s-a transformat într-un partid nașpa condus de, desigur, niște oameni neplăcuți și moi (în sensul flasc al cuvântului) ca și caractere. Oamenii despre care a zis așa au zis că nu comentează declarafții de persoane fizice, dar i-au urat sănătate și numai bine.

Am mai observat, în imaginile de pe terasa domnului Dragnea care au apărut pe la TV, și cum Irina era emoționată și îi statea în brațe, mai exact pe un picior.

În loc de concluzii, poate vrei să citești și: Prima imagine cu Liviu Dragnea eliberat din Penitenciarul Rahova. Ce nu va avea voie să facă în libertate

Cookies