Izolarea termică – ce avantaje are acest proces? (P)

de:
25 mart. 2022
67 afișări
Izolarea termică - ce avantaje are acest proces? (P)

Orice construcție are nevoie de o izolare termică. Aceasta are capacitatea de a păstra temperaturile optime în interior, oricare ar fi cele de afară. Dacă vrei să optezi și pentru un zgomot mai redus, poți apela la izolarea fonică. Izolarea termică se face cu spumă poliuretanică iar cei de la Termosystem sunt echipa din spatele unei firme specializate pe izolații de diferite tipuri.

În cazul în care vrei să alegi izolatie pereti interior cu spumă poliuretanică trebuie să știi că aceasta se poate folosi în industrie, agricultură, orice tip de construcții, cât și facilități agricole. Spuma poliuretanică are un caracter continuu și acoperă uniform toate suprafețele. Se montează în interior și îmbracă grinzile de susținere. De asemenea, aceasta intră și între spațiile dintre tablă și structura de rezistență a construcției.

Care sunt avantajele utilizării izolației cu spumă poliuretanică?

La termosystem.ro ai la dispoziție informații importante despre alegerea tipului de izolație. Aceasta poate fi de două tipuri: cu celulă deschisă sau cu celulă închisă. Randamentele sale sunt diferite și influențate de modul în care sunt aplicate și de producător. Din acest motiv, este ideal să apelezi la profesioniști atât în materie de produs, cât și în materie de montaj.

Izolația cu spumă poliuretanică are capacitatea de a reduce din costul facturilor la încălzire. Având o astfel de izolație, la casă spre exemplu, costurile vor fi considerabil mai mici. Temperaturile ridicate se păstrează în casă, fără să ai pierderi și să fie necesară funcționarea continuă a centralei sau a altui tip de încălzire.

Cum se diferențiază tipurile de izolație termică?

Dacă vrei să faci o analiză a mai multor tipuri de izolație termică, trebuie să știi că sunt câteva criterii de diferențiere. Vorbim aici despre următoarele:

  • Ce comportament au la foc?
  • Ce comportament au la apă și umiditate?
  • Care este coeficientul lambda? Acesta este constant indiferent de grosimea izolației. În funcție de valoarea sa, randamentul crește său scade. Dacă valoarea este mai mică, randamentul termic va fi mai bun.
  • Care este producătorul spumei poliuretanice?
  • Care este durata de viață?
  • Aplicatorul are experiență?
  • Care sunt utilajele folosite pentru aplicarea spumei?

De toate acestea trebuie să ții cont atunci când alegi un tip de izolație și, nu în ultimul rând, cine o va aplica. Este foarte important ca în ambele cazuri să alegi calitatea. La termosystem.ro vei beneficia de o calitate superioară a montajului, pentru ca tu să te bucuri de un confort termic ridicat pe toată perioada anului.

Firma folosește tehnologii de ultimă oră pentru a garanta calitatea serviciilor. Vei descoperi un personal calificat în acest domeniu, cu o experiență de două decenii. Nu doar izolația termică poate fi aplicată, ci și hidroizolația cu poliuree. Suprafețele ce vor fi acoperite cu poliuree se caracterizează printr-o flexibilitate considerabilă și o textură strânsă. Acestea își păstrează în permanență proprietățile mecanice și rezistența, cu o protecție ridicată împotriva razelor UV. Descoperă oferta disponibilă pe site și solicită o cotație de preț pentru ceea ce ai nevoie!

Contact: [email protected]

Cookies