BAZAR

IULIA IONESCU pe internet: „Să renunţăm la bani, la case, la maşini, la şcoală, la servicii”

Iulia Ionescu îşi dorea de mai multă vreme să-şi dedice viaţa lui Hristos. Asta au descoperit poliţiştii după ce au găsit mai multe site-uri religioase unde tânăra posta comentarii. Fata încerca să îi convingă şi pe alţii să o urmeze în demersul ei. Ea scria pe site-uri ca oamenii să renunţe la averea lor, să o dea de pomană, să renunţe la case, la maşini, la serviciu, dar şi la şcoală şi să meargă la mănăstire.

Traseul complet al Iuliei Ionescu, fata care a fugit la mânăstire, a fost refăcut de polițiști. VEZI DETALII, aici. 

„Cea mai bună soluţie în vremurile acestea este RUPEREA DE SISTEM!!!(…) Aşadar eu propun…să plecăm împreună la mănăstirea Petru Vodă sau la mănăstirea Optina şi SĂ NU NE MAI ÎNTOARCEM!!! Să fim şi noi ca primii creştini, prigoniţi, dar uniţi!!! Trebuie să vorbim cu părintele Iustin Pârvu (n.r. a decedat în 2013) sau cu stareţul de la Optina neapărat şi să ne ştergem urmele! Să renunţăm la bani, la case, la maşini, la şcoală, la servicii, la contul bancar, la credit, plătiţi-vă datoriile, şi să ne rugăm neîncetat Domnului şi Fecioarei Maria şi îngerilor şi sfinţilor să ne ajute!”, scria Iulia Ionescu, conform romaniatv.net. 

Colegele Iuliei Ionescu spun de ce fata a fugit de acasă: „Nu a mai suportat”. 

Fata chiar plănuia să stabilească un loc de întâlnire şi o dată. De la locul de întâlnire, urmau să plece cu trenul sau cu autocarul la mănăstire. La mănăstire ar fi urmat să vorbească cu stareţii şi să le şteargă urma.

Poliţiştii au descoperit că fata a mai avut o tentativă de a fugi de acasă în urmăc u doi ani. În tot acest timp, părinţii nu au ştiut ce se petrece cu fata lor. Mama fetei spunea despre ea că este o fată timidă care nu ar fi plecat nicăieri singură.

CITEŞTE ŞI Mesajul postat pe Facebook de călugării de la mănăstirea unde s-a ascuns Iulia Ionescu. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button