Iulia Ionescu face primele declaraţii: Nu scăpaţi de mine aşa uşor

de:
25 feb. 2014
0 Afișari
Iulia Ionescu face primele declaraţii: Nu scăpaţi de mine aşa uşor

Iulia Ionescu şi-a băgat familia în sperieţi acum mai bine de două săptămâni, când, fără să anunţe, a luat calea mănăstirilor din Moldova, unde s-a dus într-u pelerinaj. Fata a fost căutată patru zile neîncetat, iar în cele din urmă găsită în timp ce se urca în trenul care ar fi urmat să o aducă de la Suceava la Bucureşti. Dacă până acum toată lumea a aşteptat ca adolescenta, cu rezultate extraordinare la învăţătură, să explice care au fost motivele care au împins-o să ia această decizie.

Fata a dat primul semn de viaţă pe Facebook, unde le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că este bine şi că a rămas aceeaşi fire optimistă pe care aceştia o ştiau. „Până azi (n.red. – 20 februarie) a fost necesar să fiu în silenzio stampa din motive obiective. Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care nu s-au lăsat influenţaţi de bazaconiile apărute în media. Sunt în continuare veselă şi senină, aşa cum mă ştiu toţi cei care mă cunosc. Mi-e dor de voi toţi! Nu scăpaţi de mine aşa uşor!”, a scris eleva pe profilul său de Facebook.

Iulia Ionescu, elevă olimpică la Colegiul Sf. Sava, a fost dată dispărută pe 12 februarie. Copila trebuia să ajungă la şcoală, însă profesorii au semnalat absenţa fetei, au anunţat părinţii, după care au fost înştiinţate şi autorităţile. Iulia a fost găsită după patru zile de căutări, într-un tren ce cirucla pe ruta Moscova-Bucureşti-Sofia, după ce a urcat în staţie, la Suceava.

Sursa: libertatea.ro

Cookies