Iulia Albu, batjocorită de o actriţă cunoscută, la Premiile Gopo

de:
25 mart. 2014
13 Afișari
Iulia Albu, batjocorită de o actriţă cunoscută, la Premiile Gopo

Mirela Zeţa a purtat o rochie, creaţie proprie, accesorizată cu pisica Marquise de Bordelle, iar pe cap cu pasărea Fifi, verişoara lui Loulou. Pe faţă a purtat un machiaj „original”, copie după Liechtenstein. Parfumul divei a fost ediţie limitată, Zalam de Vide. Dacă ar fi văzut-o soţia lui Mihai Albu cu siguranţă s-ar fi simţit eclipsată. Totul a fost de fapt un joc actoricesc, Mirela intrând chiar în pielea personajului Iulia Albu, pe care-l interpretează cu succes şi în emisiunea „Mondenii”, de la Prima TV.

Potrivit libertatea.ro, ea a oprit V.I.P.-urile pe covorul roşu şi le-a dat note, sfaturi şi accesorii bio, precum ouă de prepeliţă, coliere din salam, funii de usturoi sau buchete de lobodă.

Aşa cum era de aşteptat, replica Iuliei Albu nu a întârziat să apară, aceasta fiind la fel de neiertătoare pe cât costumul purtat celebra actriţă. „Mirela Zeţa încearcă să îl recucerească pe Mihai Bendeac. Eu zic că mai are puţin şi îi iese – minus 15 kg, încă o facultate, plus câteva mici chestiuţe şi… BINGO! Dacă în prima fază m-a amuzat iniţiativa „Mondenii”, în acest moment am dubii. Mai ales când folosesc în mod ilegal numele meu. Şi mai cred că atât Antena cât şi Prima TV îşi permit o strategie decentă de Marketing”, a comunicat Iulia Albu pe Facebook.

Cookies