BAZAR

Iubitul lui Bahmu a plecat din casa vedetei, după discuția acesteia cu Prigoană

Acum doua saptamani, Adriana Bahmuteanu era surprinsa de paparazzii WOWbiz.ro luand masa in compania unui barbat. Nu a fost nevoie de prea multe declaratii din partea Adrianei, risipa de gesturi tandre dintre ea si Mihai fiind dovada unei iubiri ca-n povesti. Mai mult, Mihai s-a si mutat in casa inchiriata de Adriana si s-a inteles perfect, din primul moment, cu cei doi baieti ai vedetei.

A urmat socul provocat de declaratiile lui Silviu Prigoana, care, la petrecerea de botez a fetitei lui Pepe, a recunoscut ca inca o iubeste „ca un nebun” pe Adriana. Declaratiile, difuzate non-stop pe toate posturile de televiziune, au parut sa zdruncine fericirea vedetei alaturi de noul ei iubit. Adriana a dat raspunsuri evazive de fiecare data cand a fost intrebata daca se impaca (a cata oara?) cu Prigoana.

Ieri seara, paparazzii WOWbiz.ro au surprins o scena-bomba in fata casei Adrianei. Mihai, care parea foarte abatut, a iesit din curte, carand un rucsac. Dupa mai multe drumuri casa-masina-casa, tanarul s-a urcat in automobilul personal si dus a fost.

Abordat de jurnaliștii de la Acasă TV, la scurt timp după incident, fostul iubit al lui Bahmu a avut o reacție uluitoare.
„În viaţa mea am dat cu piciorul la chestii mult mai importante şi nu am regretat”, a spus Mihai, la Acasă TV.
La rândul ei, Adriana a povestit la Antena 1 că ea și Mihai au decis să separe doar pentru câteva zile, lăsând de înțeles că este posibil ca ei să se împace.
„Mi-a spus „Am văzut că fostul soţ îţi dă târcoale, hai să stăm separaţi o zi-două”. Asta deocamdată, ca să evităm situaţiile penibile şi să ne gândim la ce avem de făcut în viitor. E o situaţie jenantă. Mihai nu vrea să asiste la discuţiile dintre mine şi Prigoană. Şi nici eu nu vreau să îl expun la aşa ceva. Când a plecat mi-a spus că mă iubeşte”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1.

„Eu nu am spus niciodată că nu e loc de împăcare. Nu este o ambiţie, dar încerc să am o viaţă echilibrată şi să fac în aşa fel încât copiii mei să nu simtă că există tensiuni în viaţa mea. Mai stau să mă gândesc la multe lucruri. Sunt foarte bulversată, foarte confuză şi în ultimul timp mi s-au întâmplat nişte lucruri mai tari ca în telenovele. Trebuie să analizez ce se întâmplă, să iau o pauză şi apoi mai dau declaraţii”, a spus Adriana Bahmuţeanu.

De asemenea, fosta soţie a lui Prigoană a declarat că dacă s-ar împăca din nou cu milionarul, lucrurile nu ar sta prea bine între ei. „Nu cred că va putea trece niciodată peste faptul că eu am avut o nouă relaţie după divorţ”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button