Iubitorii de animale din București (și nu numai) sunt așteptați sâmbătă în Parcul Circului. ASPA organizează o nouă ediție a târgului de adopții

17 mart. 2022
252 Afișari
Iubitorii de animale din București (și nu numai) sunt așteptați sâmbătă în Parcul Circului. ASPA organizează o nouă ediție a târgului de adopții
Iubitorii de animale din București (și nu numai) sunt așteptați sâmbătă în Parcul Circului. ASPA organizează o nouă ediție a târgului de adopții | Sursă foto: Facebook-ASPA București

În acest weekend bucureștenii care doresc să adopte un cățeluș pot merge la o nouă ediție a târgului de adopții organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA).

ASPA organizează o nouă ediție a târgului de adopții

Sâmbătă, 19 martie, va avea loc o nouă ediție a târgului de adopții ASPA, în Parcul Circului. Fiecare iubitor de animale din București este așteptat să ia acasă un prieten blănos. Parcul este situat lângă Circul Metropolitan București, iar târgul se va desfășura în intervalul orar 11:00-14:00.

Cățelușii ce vă așteaptă să îi luați acasă sunt vaccinați, deparazitați și microcipați. Cei ce sunt ajunși la vârsta maturității sunt, de asemenea, sterilizați. De asemenea, adopțiile sunt absolut gratuite. Sponsorii campaniei de adopție vor oferi hrană, recompense și jucării pentru cățelușii ce vor fi adoptați.

Angajații din cadrul Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor sunt ajutați de voluntarii Proedus. Aceștia au participat la toate edițiile de până acum și ajută cu supravegherea și protecția animalelor date spre adopție. Tot sâmbătă, începând cu ora 16:00, Circul Metropolitan București așteaptă spectatori pentru show-ul „Povestea Calului”.

Sterilizări gratuite pentru animalele bucureștenilor

Pentru cetățenii Capitalei care doresc să își sterilizeze animalele de companie, ASPA pune la dispoziție un număr limitat de locuri pentru sterilizare gratuită. Cei interesați pot face programări la numărul de telefon 0743.204.942. Acesta poate fi apelat de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-16:00.

Motive pentru sterilizarea animalelor:

  • Este obligatoriu prin lege,
  • Poate prelungii viața animalului dumneavoastră de companie,
  • Este o metodă de prevenție împotriva abandonului,
  • Este o metodă de prevenție împotriva înmulțirii necontrolate a animalelor.

De această campanie pot beneficia doar persoanele din București, în limita a 5 animale (câini sau pisici), pe baza principiului primul venit, primul servit. În data de 15 martie, ASPA București anunțase pa pagina de Facebook că mai sunt disponibile 5.000 de locuri, până la finalul lunii aprilie.

Cookies