Iubita lui Vlad Voiculescu a fost prezentă la prima conferință de presă susținută de acesta, la două zile după demiterea de la MS

16 apr. 2021
342 afișări
Iubita lui Vlad Voiculescu a fost prezentă la prima conferință de presă susținută de acesta, la două zile după demiterea de la MS

Laura Ștefănuț, iubita fostului ministru al Sănătății, a fost prezentă vineri la prima conferință de presă susținută de acesta, la două zile de la demiterea sa de către premierul Florin Cîțu.

Vlad Voiculescu a susținut vineri o conferință de presă, care a durat aproximativ două ore, la grupul USR-PLUS din Camera Deputaților. La conferință a participat și dr. Andreea Moldovan, demisă din funcția de secretar de stat odată cu el.

La conferința de presă a fost și Laura Ștefănuț, iubita lui Vlad Voiculescu. Ea a stat în picioare, în pragul ușii unde s-a organizat conferința.

Ștefănuț a fost și la Ministerul Sănătății, miercuri, după ce premierul Florin Cîțu a anunțat demiterea lui Vlad Voiculescu. În acel moment, fosta jurnalistă a fost într-o vizită fulger la sediul ministerului. Spre deosebire de Vlad Voiculescu, care a evitat să dea ochii cu jurnaliștii și a părăsit sediiul prin ușa din spate, Laura Ștefănuț a intrat și a ieșit pe ușa din față, unde era înțesat de reporteri și de cameramani. Partenera de viață a ministrului demis a avut și un scurt dialog cu reporterii din fața ministerului, potrivit HotNews.ro.

Tot miercuri, imediat după revocarea din funcție a lui Vlad Voiculescu, Laura Ștefănuț a transmis un mesaj pe Facebook: „Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”.

Cookies