Iubita lui SOV, fostă membră a trupei Amadeus, s-a schimbat enorm

de:
10 dec. 2014
31 Afișari
Iubita lui SOV, fostă membră a trupei Amadeus, s-a schimbat enorm

Vântu trăieşte de peste 10 ani o poveste de dragoste cu Graţiela Giolu, în vârstă de 30 de ani, fostă componentă a trupei Amadeus, potrivit wowbiz.ro. După ce a intrat în viaţa lui SOV, Graţiela a renunţat cu totul la muzică, ocazie cu care şi-a schimbat şi atitudinea faţă de siluetă.

Fosta instrumentistă a trupei Amadeus l-a cunoscut pe SOV, la un concert în Deltă, desfăşurat chiar pe pontonul afaceristului. Frumoasă, talentată şi fâşneaţă, Vântu a plăcut-o din prima clipă, iar de atunci au rămas împreună.

Deşi mulţi s-ar gândi că artista a fost atrasă de conturile din bancă ale afaceristului, se pare că realitatea este alta: „Graţiela provine dintr-o familie foarte bogată, iar părinţii i-au oferit tot ce a vrut. A avut mereu grijă de Vântu şi s-a preocupat pentru el. Afaceristul are o problemă la picior şi ea i-a cumpărat un pat special, cu telecomandă, ca să stea comod în orice poziţie. Tot timpul îşi face griji. Cât despre el, cred că a fost atras de frumuseţea ei şi de faptul că este plină de viaţă. Graţiela poate fermeca pe oricine, în câteva minute. Este plină de energie”, a declarat Adrian Ordean, fostul manager al trupei Amadeus, în exclusivitate, pentru Click.

Cookies