Iubiri din alte vremuri: 5 seriale spaniole romantice de la Netflix

09 oct. 2021
333 Afișari
Iubiri din alte vremuri: 5 seriale spaniole romantice de la Netflix
Iubiri din alte vremuri: 5 seriale spaniole romantice de la Netflix

Dacă vreți seriale fără sânge pe clanțe și pe pereți, fără moștri care sar din debarale, fără criminali odioși ori psihopați periculoși, o variantaă numai bună ar fi niște seriale spaniole romantice pe care le găsești pe Netflix.

Vorbim despre seriale spaniole realizate cu o mare atenție la  decoruri și costume, cu distribuții și povești remarcabile.

Serialul nr. 1: VELVET

Serialul a fost șansat în Spaniaîn februarie 2014, la postul Antena 3. Un serial care a ajuns să cucerească telespectatorii din întreaga lume timp de 4 sezoane. Producția, difuzată în trecut și de Happy Channel, poate fi urmărită în prezent integral la noi la Netflix.

Acţiunea are loc în Madridul anului 1958, aflat sub regimul lui Franco. În capitala Spaniei, printre vălurile şi mătăsurile Galeriilor Velvet, se naște o frumoasă poveste de dragoste între Ana Ribera (Paula Echevarria, Lucia din „Gran Reserva”), o simplă croitoreasă, care nu a renunţat la visul ei de a deveni designer, şi Alberto Marquez Navarro (Miguel Angel Silvestre), moştenitorul magazinului. Sunt 55 de episoade de-a lungul cărora relația lor pățește multe…

Serialul nr. 2: MĂRILE NIMĂNUI

Îîn original „Alta mar”, serialul „Mările nimănui” a avut premiera la Netflix în 2019. Are 3 sezoane, iar cel mai recent a fost lansat în august 2020. Deși anul trecut Netflix anunțase și sezonul patru, până la urmă au decis să termine producția odată cu cel de-al treilea. În centrul poveștii se află Carolina (Alejandra Onieva) și Eva (Ivana Baquero), două surori care, în anii ’40, călătoresc la bordul unui vapor de lux din Spania în Brazilia, în căutarea unui viitor mai bun. Pe vas îl cunosc pe ofițerul Nicolás Vázquez (Jon Kortajarena), alături de care încearcă să deslușească crimă misterioasă

Serialele nr. 3, 4 și 5…

Dacpă vrei să vezi care sunt celelalte trei seriale speniole romantice de la Netflix, intră pe TV Mania.

Cookies