ȘTIRI

Iubirea e un lucru foarte mare @ Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe #2

Iubirea e un lucru foarte mare

de Ion Băieşu
Cu: Adina Stoica, Daniel Hara, Sorin Şaguna
Regia: Marius Gâlea

Durata: 1h 20min
Rezervări: TEATRUL ARCA: Calea Călăraşi nr. 55 / 0727 79 53 80 /teatrularca@gmail.com

„Am încercat ca Tanţa şi Costel să exprime această vană ancestrală a romanului, capacitatea şi puterea sa morală de a râde fără răutate şi ranchiună, ci din dragoste de bine şi perfecţiune.
Întreaga existenţă a personajelor e învăluită cu o dulce candoare, ele iau lucrurile la modul propriu şi le judecă în chipul cel mai simplu şi franc cu o sinceritate şi bunăcredinţă totale.
Fireşte, nici Tanţa şi nici Costel nu sunt atât de proşti cum par la prima vedere, simplitatea şi naivitatea lor sunt simulate, mimate, trucate. Spunând enormităţi, ei ne fac cu ochiul şi ne iau complici. Dându-le drumul în lume, personajele şi-au croit singure un destin şi s-au dus. Rămas pe loc, le fac duios cu mâna şi le zic: Drum bun!” – Ion Băieşu

 
Maratonul Teatrului Independent adună 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş, Bacău. O selecţie din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Maratonul se va desfăşura în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCuB.
 

Cel ce va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului  – adică juriul „suprem” – este chiar publicul, pe baza voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

 

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei.

Biletele pot fi procurate  de la teatrele organizatoare. 

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button