„It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas” în București. Nicușor Dan a anunțat că a început montarea luminițelor de Crăciun

08 nov. 2023
606 Afișari
„It's Beginning to Look a Lot Like Christmas” în București. Nicușor Dan a anunțat că a început montarea luminițelor de Crăciun
„It's Beginning to Look a Lot Like Christmas” în București. Nicușor Dan a anunțat că a început montarea luminițelor de Crăciun. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Bucureștiul a început să fie împodobit cu luminițe de Crăciun. Compania Municipală Iluminat Public București a montat deja câteva decorațiuni de iluminat în unele zone ale Capitalei.

Până la sfârșitul lunii, toate arterele importante din București vor fi împodobite

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, vine cu vești bune pentru bucureșteni: a început montarea decorațiunilor pentru iluminatul festiv din această iarnă.

Compania Municipală Iluminat București deja a început să amplaseze luminițe pe Bulevardul Unirii, Bulevardul Lascăr Catargiu, Bulevardul Regele Mihai I al României și Șoseaua Kiseleff.

Decorațiuni de Crăciun montate în București
Decorațiuni de Crăciun montate în București. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Primarul a promis că, până pe data de 30 noiembrie 2023, toate arterele principale din Capitală vor fi împodobite:

Până pe 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv, vor fi împodobite toate artele principale din Capitală.

În plus, anul acesta, pe lângă ornamentele și luminițele aflate pe stoc din anii precedenți, vor fi adăugate noi elemente de decorațiune. În acest sens, Compania Municipală Iluminat Public are în derulare două proceduri pentru achiziția și închirierea unor decorațiuni suplimentare, fiind în etapa de evaluare a ofertei.

Luminițe de Crăciun
Luminițe de Crăciun. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

În ce perioadă va avea loc Târgul de Crăciun din București

Nicușor Dan a anunțat și data la care va fi deschis Târgul de Crăciun din București, anume 30 noiembrie 2023, chiar de Sfântul Andrei.

Târgul va fi deschis până pe data de 26 decembrie 2023, în Piața Constituției.

Evenimentul este la cea de-a XVI-a ediție.

Primarul i-a invitat, luna trecută, pe operatorii interesați să se înscrie pentru a participa ca expozanți la evenimentul oficial al Capitalei dedicat sărbătorilor de iarnă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies