Iti doresti un covor perfect curat si parfumat? Apeleaza la Spalatorie Covoare HelloWash!

de:
25 oct. 2018
11 Afișari
Iti doresti un covor perfect curat si parfumat? Apeleaza la Spalatorie Covoare HelloWash!

Acoperirea podelei are atat un scop util, de a ne incalzi picioarele si a le oferi o suprafata moale la fiecare pas, dar si de a da un aspect colorat si ingrijit unei camere.

Covoarele vin in mii de forme si culori, fiecare cu un design propriu si o experienta diferita la atingere in functie de materialele din care a fost confectionat, dar si datorita modalitatii prin care a fost realizat. Desi ne plac atat de mult, covoarele sunt usor de murdarit si greu de spalat. De cele mai multe ori au dimensiuni mari ceea ce le face greu de manevrat si la scos din camera si la spalatul propriu zis. Alte covoare au fire lungi si moi care le fac greu de spalat si de uscat.

Pentru cei care locuiesc la casa este in general mai usor sa spele covoarele pentru ca o pot face in curte cu ajutorul unui furtun si a unei solutii de curatat insa pentru cei care traiesc intr-un apartament, atat spalarea covoarelor cat si uscarea adecvata a acestora poate fi o adevarata provocare.

De asemenea, podelele pot fi acoperite cu mocheta. La nivel estetic estetic aceasta poate fi la fel de eleganta ca si un covor, insa modul in care trebuie intretinuta si spalata cere timp, rabdare, efort, lucruri pe care nu toata lumea le are. Plus ca exista substante care pot pata iremediabil suprafata respectiva.

Ca tot vorbim despre infrumusetarea camerei, o canapea sta si ea la marginea esteticului, exact unde incepe utilul. Canapeaua este acel obiect care troneaza de obicei in living si pe care ne asezam cu drag ori de cate ori avem ocazia. Obisnuiti cu materialul moale si confortul oferit de canapea de cele mai multe ori uitam sa mancam in bucatarie si firmiturile de mancare se vor duce direct pe tapiserie uneori lasand pete urate si adanci. Ce poti sa ii mai faci? Apa nu ii face bine si pata se face mai mare. Sa o ascunzi? Lucrurile se complica pentru ca nu prea merge sa iti speli canapeaua acasa.

Covoarele se umplu de praf foarte repede, parul ramane lipit de firele sale, iar mancarurile sau bauturile scapate pe ele intra foarte repede in material si il pateaza. Incercarile de a le curata acasa cu diverse produse de cele mai multe ori sfarsesc prin a le murdari si mai rau. Cea mai usoara, mai eleganta si mai eficienta metoda de a scoate fata covoarelor, mochetei sau chiar a canapelei este sa le duci la spalatorie covoare Bucuresti HelloWash, unde personalul specializat va face totul sa le aduca la forma initiala.

Ce este o spalatorie de covoare:

Spalatoria de covoare este locul unde covoarele vechi, murdare si ponosite prind viata si stralucesc. Este locul in care murdaria este inlaturata printr-un proces elaborat folosind produse de calitate si masini industriale.

Cine apeleaza la o spalatorie de covoare:

Spalatoria de covoare este locul unde covoarele vin murdare, prafuite, patate, uitate de timp si de lume pentru a iesi stralucitoare, curate si parfumate. Curatatul covoarelor nu a fost niciodata mai simplu ca acum cu noile tehnologii care ne ajuta sa economisim timp si sa nu depunem niciun efort.

Unii oameni tind sa creada ca a duce un covor la spalatorie este doar o metoda de a scapa de munca, dar nu este chiar asa. Exista pete care nu mai ies din material, exista materiale care sunt atat de vechi incat si-au pierdut din intensitatea culorilor initiale, exista covoare atat de mari ca nu se usuca nici in cateva zile. Exista o multime de motive pentru care o persoana poate apela la specialisti atunci cand vine vorba de spalarea si curatarea covoarelor din propria casa.

Persoanele care nu au timp, cunostinte si nici putere sa spele un covor apeleaza la o spalatorie de covoare in Bucuresti. Nu este o rusine, este un lucru normal intr-un oras atat de mare unde spatiul comun este limitat si prin urmare nu se pot spala covoarele in fata blocului.

Chiar si cei care au timp isi pot duce covoarele la spalatorie pentru a folosi acel timp in alte scopuri mai nobile, mai distractive si mai placute. De ce sa nu petreceti timp cu familia, prietenii sau ocupandu-va de pasiunea voastra in loc sa frecati cu buretele covorul din sufragerie?

Avantajele spalarii covoarelor la o spalatorie de covoare:

Un covor dus la o spalatorie va fi spalat in profunzime datorita echipamentelor profesionale si a experientei personalului.

Uscarea covorului se face in incaperi special amenajate, fara teama de a fi murdarit din nou. Odata adus in casa, covorul nu va avea niciun miros neplacut, ci din contra: va mirosi a parfum, poate mai bine decat atunci cand l-ai cumparat.

Vei avea impresia ca ai adus acasa un covor nou si tipul de curatare te va face sa revii la spalatoria de covoare HelloWash ori de cate ori vei avea nevoie.

Exista doua denumiri ale serviciilor oferite de spalatorie: spalare si curatare. Aceste doua procese se diferentiaza prin faptul ca una dintre ele si anume spalarea, presupune folosirea a mai multa apa de cat curatarea si va necesita mai mult timp pentru a se usca. Curatarea inseamna de obicei folosirea unor produse chimice concentrate prin care se actioneaza direct asupra zonelor sau petelor vizate fara sa fie udat covorul in intregime. In mod evident cele doua procese cer o perioada de timp de executie diferita.

Care este procesul de spalare?

Procesul de spalare cuprinde mai multe etape si anume: colectare, desprafuire, spalare mecanizata, centrifugare, uscare in camera speciala, finisare, livrare. Acesti pasi asigura rezultate de exceptie, un covor perfect curat si parfumat.

De ce sa alegi spalatoria de covoare Bucuresti HelloWash?

Spalatoria de covoare din Bucuresti este un loc unde profesionalismul si calitatea s-au intalnit pentru a-ti oferi cele mai satisfacatoare servicii.

Atunci cand ai in casa un copil mic care isi petrece mare parte din timp pe covor jucandu-se, sigur vrei ce e mai bun pentru el. Vrei sa fie vesel, dar mai ales vrei sa fie sanatos si sa se bucure de copilaria sa. Cum astfel o poate face daca ai in casa covoare murdare pe care germenii isi construiesc cu ambitie casa? Daca ai animale de casa, situatia este la fel. Va trebui sa iti cureti covoarele de praf si par mult mai des ca de obicei pentru a trai intr-un mediu sanatos. Curatenia covoarelor nu este un moft, ci o necesitate.

Iti amintesti de batutul covoarelor care se lasa mereu cu stranuturi, tusit si alergii pe piele? Nu mai vorbim despre faptul ca niciodata nu iesea tot praful din covoare. Cei de la spalatoria de covoare te vor ajuta sa cureti covoarele fara sa iei cel mai mic contact cu praful in procesul respectiv.

Ce servicii iti poate oferi spalatoria de covoare HelloWash?

Hello Wash este o spalatorie covoare Bucuresti care vine in ajutorul clientului cu o gama varianta de servicii profesionale curatenie pentru toate sectoarele din Bucuresti si judetul Ilfov:

  • spalatorie covoare

  • curatare mocheta

  • curatatorie covoare la domiciliu

  • curatare tapiterie

Daca preferi, covoarele se pot curata in profunzime si la domiciliu prin metoda profesionala de tip injectie-extractie. Totul se va usca in doi timpi si trei miscari.

Ce preturi au cei de la spalatorie de covoare din Bucuresti HelloWash?

Preturile oferite de spalatoria de covoare HelloWash sunt accesibile oricui. Se calculeaza totul la metru patrat, iar colectarea si livrarea sunt gratuite. Poti afla preturile cerand o estimare gratuita sau sunand la numarul de telefon afisat pe site.

Curatenia in casa ta nu este o forma de exprimare a luxului sau a elegantei, ci o necesitate pentru o familie sanatoasa si fericita. Pentru a avea covoare, mocheta si canapele curate si parfumate apelati cu incredere la spalatoria de covoare Bucuresti HelloWash!

Cookies