Îți dorești un cățel sau o pisică? Weekendul acesta este târg de adopții pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii

30 sept. 2022
228 Afișari
Îți dorești un cățel sau o pisică? Weekendul acesta este târg de adopții pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii
Îți dorești un cățel sau o pisică? Weekendul acesta este târg de adopții pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii. Sursa foto: Pexels

Bucureștenii care vor să ia acasă un prieten blănos o pot face, weekendul acesta, la un nou târg de adopții organizat de ASPA. Evenimentul se desfășoară pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii, în cadrul RiseUP Bucharest on the Sky.

Târg de adopții ASPA pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii🐶🐱

ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor) anunță că organizează sâmbătă și duminică (1 și 2 octombrie), în intervalul orar 11:00-17:00, un nou târg de adopții.

Această ediție va avea loc pe Insula Îngerilor de pe Lacul Morii, în Sectorul 6, în cadrul RiseUP Bucharest on the Sky – primul festival urban cu baloane de aer cald.

Mai mulți căţei din centrele de adopţii ASPA și mai multe pisici de la Asociația TNR Capturare Sterilizare Eliberare și All Souls Rescue Center, de toate vârstele și culorile, cu personalități diverse, așteaptă cu nerăbdare să fie adoptați și iubiți de o nouă familie.

În 2022, în cadrul târgurilor organizate de ASPA, 223 de căței au fost adoptați și au fost luați acasă de familii iubitoare de animale și responsabile.

Adopțiile sunt gratuite

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor menționează că adopțiile sunt gratuite, iar animalele prezente la târg sunt sănătoase și au toate procedurile legale îndeplinite.

La târgul de adopții de pe Insula Îngerilor vor fi prezenți și voluntarii PROEDUS, dar și sponsorii campaniei. Aceștia au pregătit multe cadouri atât pentru animăluțele care vor fi adoptate, cât și pentru adoptatori:

  • Hrană umedă și uscată, jucărie și castron de la MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Sedințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  • Pachete care conțin: o pungă de cafea boabe Starbucks, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania;
  • Pachete de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here care conțin: o pătură anti-păr, o pernă OS și un voucher în valoare de 50 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa produse Tashenka pentru cățeii adoptați.

„Haideți! Veniți să adoptați! Animalele fără stăpân au nevoie de voi!”, transmite ASPA.

Cookies