Recital de folk si improvizatie teatrala astazi, la „Roaba de cultura”

de:
21 aug. 2011
0 Afișari
Recital de folk si improvizatie teatrala astazi, la

Aproximativ 100 de persoane au participat, sambata seara, la un concert de muzica clasica sustinut de Cvartetul Capriccio, parte a evenimentelor organizate in acest weekend la “Roaba de Cultura”, pe Pajistea Pescarus, din Parcul Herastrau. Audienta a fost impresionata de conceptul modern adoptat de membrele cvartetului. Interpretarea in maniera clasica a unor melodii celebre precum “We will rock you” sau “Hit the road Jack” au uimit publicul, care si-a manifestat entuziasmul cu ropote de aplauze, informeaza organizatorii.
Seara pe pajistea “Roaba de Cultura” a fost una calda, relaxata, familiara acompaniata de muzica live de calitate.

“Mi s-a parut extrem de interesant conceptul modern pe care fetele de la Capriccio il adopta. Prelucarea unor melodii consacrate este o metoda buna de a atrage publicul de orice gen, nu numai cel iubitor de muzica clasica”, spun organizatorii.

La ,,Roaba de cultura” doritorii se pot relaxa in fotolii puf si hamace, citi carti sau asculta muzica.

“Prin “Roaba de cultura” ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. „Roaba de cultura” este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Proiectul „Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Proiectul este organizat de Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) si FiorArte si sprijinit de Ciuc, Cumpana, World Class, Editura Nemira, Lipton, Recolamp, Biciclop, Perpetuum Cycle, Free Rider, Metropotam, Zile si nopti, inparc.ro si b365.ro

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit si diverse activitati sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale.

Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Zona ,,Roaba de cultura” beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Cookies