ISU: Un bărbat a murit în incendiul din Andronache din cauza mijloacelor improprii de încălzire

de:
21 mart. 2015
20 afișări
ISU: Un bărbat a murit în incendiul din Andronache din cauza mijloacelor improprii de încălzire

„În această săptămână, marţi şi miercuri, au fost trei incendii complexe. Dintre acestea unul s-a produs în cartierul Andronache, iar altul a avut loc la un restaurant situat pe Calea Floreasca. Primul incendiu s-a produs marţi, în cartierul Andronache, din cauza utilizării mijloacelor improprii de încălzire. Pe fondul observării şi anunţării incendiului foarte târziu pompierii au găsit două case care ardeau. Un bărbat nu s-a putut autoevacua şi a fost prins în incendiu. Cel de-al doilea incendiu produs la un restaurant a avut loc când în interior se aflau clienţi, dar au fost evacuaţi de personalul administrativ”, a anunţat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, în direct la Realitatea TV.

INCENDIU pe un bulevard din București. O mașină a LUAT FOC, trafic BLOCAT

Potrivit lui Daniel Vasile, tot în această săptămână, respectiv marţi şi miercuri, au mai fost două evenimente majore la care ISU Bucureşti-Ilfov a participat. Trei persoane au fost persoane lovite de tren în circumstanţe diferite. „Marţi dimineaţă, două persoane au fost lovite de tren în harta Carpaţi din zona Popeşti-Leordeni. Erau pietoni, nu se cunosc motivele pentru care nu au observat semnalele sonoare. Există şi ipoteza că erau în stare de ebrietate, însă nu ştim cu exactitate dacă se aflau în stare de ebrietate. Un alt bărbat, biciclist, a fost lovit de tren, miercuri, în zona Chitila. Şi acum două săptămâni, tot în zona Chitila, a fost lovit de tren un autoturism. Probabil aceste accidente s-au produs din cauza neglijenţei sau a neatenţiei”, a mai spus Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a mai făcut şi o serie de recomandări pentru această perioadă. „Am remarcat faptul că în această perioadă apar unele incendii provocate de arderile de vegetaţie, care se propagă la locuinţele din jur. Aceste activităţi de igienizare de primăvară afectează circulaţia. Am avut mai multe intervenţii pe DN1, E85, A1 şi A2, când, nu de puţine ori s-au produs accidente, din cauza arderilor de vegetaţii care împiedică vizibilitatea. Le recomandăm oamenilor să evite aceste activităţi pentru că nu doar că nu sunt sigure, nici nu sunt legale şi se sancţionează contravenţional”, a mai spus Daniel Vasile.

Cookies