FIT CITY

ISU Bucureşti a primit o autospecială nouă de intervenţii de la Poteraş

Autospeciala de capacitate medie va fi folosită atât pentru stingerea incendiilor, cât şi pentru descarcerare şi prim ajutor în caz de accidente auto.

De-a lungul timpului, am încercat să modernizez aparatura specifică folosită în cazuri de urgenţă, aparatură  de care depinde viaţa concetăţenilor mei. Susţin acest proiect şi cred că fiecare instituţie trebuie să se implice activ şi să ştie exact ce are de făcut pentru a interveni eficient în momentele critice pentru salvarea de vieţi omeneşti”, a declarat primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, joi, la acţiunea de donare a noii maşini de pompieri.

Cu acest prilej, edilul a premiat cu diplome şi câte o lanternă pe toţi membrii secţiei ISU Sector 6.

„Investiţia în noua autospecială este în cuantum de 150.000 de euro, banii fiind alocaţi din bugetul local”, a menţionat Florin Preda, directorul de Investiţii din cadrul Primăriei Sectorului 6.

Până acum, administraţia locală a mai achiziţionat diverse echipamente de salvare printre care o autospecială de salvare şi de lucru la înălţime de 54 metri folosită pentru stingerea incendiilor şi salvarea persoanelor de la înălţime, o autospecială de descarcerare utilizată la incendii, accidente rutiere, de muncă cât şi la cutremur, 4 costume de scafandru, 8 echipamente complete pentru salvatori tip alpinism, 8 motopompe şi 4 bărci pneumatice.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button