BAZAR

Isteria H&M: 1.000 de persoane la coadă la deschiderea magazinului VIDEO

Deschiderea primului spaţiu comercial aparţinând retailerului suedez H&M (Hennes&Mauritz) a provocat îmbulzeală  încă de la primele ore ale dimineţii, cu trei ore înainte de inaugurarea oficială. Dacă cifra oficială anunţată de H&M este de 1.000 de clienţi care au aşteptat înainte de deschidere în faţa uşilor magazinului, televiziunile vorbeau chiar de 2.000 de persoane la momentul în care clienţii au fost lăsaţi să intre. Clienţii au aşteptat cu sufletul la gură inaugurarea magazinului din mall-ul bucureştean AFI Palace Cotroceni. Dintre sutele de persoane care aşteptau la cozi interminabile, ponderea cea mai mare au avut-o femeile, de toate vârstele. Acestea nu păreau să se plictisească deloc aşteptând de multă vreme magazinul, ba mai mult, unele s-au distrat la coadă, făcându-şi fotografii pentru a imortaliza momentul cel mai aşteptat, lansarea primului magazin H&M din Capitală. La ora 11:00 aşteptarea a luat sfârşit, întrucât magazinul s-a deschis oficial.

Cei 60 de angajaţi ai magazinului au dansat minute în şir şi au aplaudat, cântând refrenul melodiei „We are the Champions”, în timp ce 45 de agenţi de pază se asigurau că totul se desfăşoară fără scandal.

Multe dintre persoanele strânse la intrarea în magazin recunoşteau că au venit la inaugurare şi au ales să stea ore în şir la coadă din curiozitate, dar şi din dorinţa de a intra în posesia unuia din cele 100 de cupoane, în valoare de 80 lei, cu care pot cumpăra din magazin.
„Sunt în concediu medical şi, decât să stau acasă, am venit încă de la 07:00 să prind un cupon. Ştiam de reducere”, a spus o cumpărătoare, citată de medifax.ro.

„De la 08:00 şi am reuşit să prind cupon. Nu am mai fost într-un magazin H&M, sper să pot cumpăra astăzi”, a spus pentru mediafax.ro o altă clientă a magazinului.

Cu câteva zeci de minute înainte de deschiderea magazinului, unii angajaţi au împărţit doamnelor câte un cadou simbolic, un breloc inscripţionat cu H&M.

Sâmbătă, alte sute de persoane sunt aşteptate la inaugurarea celui de-al doilea magazin al retailerului suedez din Bucureşti, din Unirea Shopping Center. Primii 100 de clienţi din AFI Palace Cotroceni, dar şi cei de la Unirea Shopping Center vor primi vouchere de cumpărături în valoare de 80 de lei fiecare.

Citeşte şi Sociolog despre isteria H&M: o categorie socială ridicată nu stă la coadă pentru chilipiruri.

Reprezentanţii companiei au anunţat că România este prima ţară în care se deschid opt magazine într-un an.

Bucureştenii vor mai putea face shopping în alte trei magazine, unul în Băneasa Shopping City, ce se va deschide pe 31 martie, altul în Mall Vitan, ce va fi inaugurat pe 8 aprilie, dar şi o altă unitate în Plaza România, care îşi va deschide porţile la jumătatea lunii aprilie.

Preţurile din magazin variază de la 39,90 RON pentru top-urile sau fustele pentru femei, la 89.90 RON pentru jeanşi de damă. Jeanşii pentru bărbaţi pot fi găsiţi la preţul de 99.90 RON, în timp ce cardiganele sunt disponibile la preţul de 39.90 RON.

Magazinul H&M din AFI Palace Cotroceni are aproximativ 60 de angajaţi şi se află pe B-dul Vasile Milea nr. 4. Magazinul este deschis de luni până joi, între 10.00 şi 22.00 şi de vineri până duminică, între 10.00 şi 23.30.

Până la finalul primăverii 2011, H&M va mai deschide 5 magazine – 4 în Bucureşti şi unul în Braşov. În toamna acestui an, alte două magazine H&M se vor deschide în Cluj şi Timişoara.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button