ISMB: Cursurile nu vor fi afectate de SIMULĂRILE de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016

de:
21 feb. 2016
0 Afișari
ISMB: Cursurile nu vor fi afectate de SIMULĂRILE de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016:

În general, programul de desfășurare a cursurilor în școlile din Capitală nu va suferi modificări cu prilejul simulării Evaluării Naționale, ci se va adapta, a declarat duminică, pentru AGERPRES.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Marian Banu.

El a spus că există foarte puține cazuri de școli în care unele cursuri vor fi suspendate, în perioada simulării Evaluării Naționale, dar acestea vor fi recuperate.

„Avem foarte puține cazuri în care se suspendă cursurile în perioada simulării Evaluării Naționale, acestea urmând a fi recuperate până la finalul semestrului. În general, programul nu se modifică, ci se adaptează. Un exemplu ar fi pauzele mai scurte. Nu dorim ca programul cursurilor să fie afectat de simularea Evaluării Naționale”, a afirmat Banu.

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016:

Consiliul de Administrație al IȘMB a aprobat vineri eventuale modificări de program în ceea ce privește simularea Evaluării Naționale. Astfel, fiecare școală își va face programul în funcție de capacitatea pe care o are.

Aproximativ 13.000 de elevi de clasa a VIII-a din Capitală susțin începând de luni simularea Evaluării Naționale.

Disciplinele la care se organizează simularea sunt: Limba și literatura română — 22 februarie, Matematică — 23 februarie și Limba și literatura maternă — pentru elevii aparținând minorităților naționale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă — 24 februarie. Rezultatele se vor afișa pe 4 martie.

SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016:

VEZI AICI: MODEL DE SUBIECT PENTRU SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016- LIMBA şi LITERATURĂ ROMÂNĂ

VEZI AICI: MODEL DE BAREM PENTRU SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2016- LIMBA şi LITERATURĂ ROMÂNĂ

Cookies