Iron Sky: Invazia

de:
19 iun. 2012
0 Afișari
Iron Sky: Invazia

In ultimele zile ale celui de-al doilea Razboi Mondial, participantii la un program spatial secret al nazistilor scapa de distrugere evadand pe partea intunecata a Lunii. Timp de 70 de ani, nazistii construiesc in cel mai mare secret o fortareata spatiala gigantica, cu o flota imensa de farfurii zburatoare. Nu peste mult timp, aceasta armata de neoprit va porni inspre Pamant, vestind intoarcerea triumfatoare a celui de-al Patrulea Reich!

Cand astronautul american James Washington aselenizeaza putin cam prea aproape de baza secreta nazista, Führerul Lunar decide ca a momentul glorios al recuceririi Pamantului a sosit mai devrem decat se astepta. Washington pretinde ca el a venit pe Luna numai pentru ca sa sporeasca popularitatea presedintelui Statelor Unite, dar nimeni nu-l crede, caci ce altceva ar fi cautat pe acolo decat sa faca prospectii pentru un iminent atac al fortelor terestre? Asa ca Al Patrulea Reich trebuie sa reactioneze imediat! Dar, inainte ca nazistii sa-si lanseze invazia au nevoie sa termine lucrarile la nava lor amiral, imensa masina de razboi Götterdämmerung. Pentru aceasta au nevoie de tehnologie computerizata, cum ar fi smart phone-ul din buzunarul lui Washington. Prin urmare, doi ofiteri nazisti, nemilosul Klaus Adler si idealista Renate Richter sunt trimisi pe Pamant impreuna cu Washington, pentru a sustrage susmentionata tehnologie.

Dar Klaus nu mai are de gand sa se intoarca vreodata pe Luna; are planuri mari pe Pamant: sa cucereasca puterea singur, mai intai aliindu-se cu presedintele, apoi uzurpand tronul Führer-ului Lunar.

Cand flota de OZN-uri lunare ale nazistilor intuneca cerurile, pozitionate ca sa distruga planeta Pamant, complet nepregatita de aparare, toata lumea, barbati, femei, natiuni unite, trebuie sa-si reevalueze prioritatile.

Cu: Christopher Kirby, Udo Kier, Götz Otto, Julia Dietze, Peta Sergeant, Kym Jackson, Stephanie Paul

Regia: Timo Vuorensola

Cookies