Irinel Columbeanu, căutat de executori acasă pentru datorii neplătite la bancă

de:
27 sept. 2012
10 Afișari
Irinel Columbeanu, căutat de executori acasă pentru datorii neplătite la bancă

Din cauză că nu a plătit ratele la timp la bancă, judecătorii şi-au dat acordul ca executorii să intre în casa din Izvorani şi să o pună sub sechestru, informează click.ro

Pentru ca banca să-i dea această sumă, Irinel ar fi girat, pe lângă noua afacere, şi cu alte bunuri deţinute de el, mai exact, trei etaje de birouri aflate într-un bloc din Piaţa Victoriei.

În februarie, reprezentanţii Marfin Bank au cerut executarea silită împotriva societăţii Turbocim, firma afaceristului.

În urmă cu aproximativ o săptămână, judecătorii au decis, prin hotărâre definitivă, ca bunurile lui Columbeanu să fie scoase la licitaţie.

Aşadar, săptămâna viitoare va fi scoasă la vânzare fabrica de la Târgu Cărbuneşti, iar suma de începere a licitaţiei este de 1,7 milioane de euro.

Potrivit declaraţiei de avere depusă de Irinel Columbeanu, cu ocazia lansării candidaturii la funcţia de primar general al Capitalei, omul de afaceri nu are palatul de la Izvorani pe numele său, după cum B365.ro a scris aici.

În declaraţia de avere, Irinel Columbeanu a menţionat că deţine 58 de terenuri în comuna Ciolpani, judeţul Ilfov, care au fost ipotecate pentru plata unui împrumut pentru firma sa Turbocim SRL. Potrivit aceluiaşi document, omul de afaceri nu mai deţine nicio casă sau vreun apartament pe numele său. Singurele imobile pe care le-a menţionat în declaraţia de avere sunt un apartament şi o garsonieră, pe care le-a donat tatălui său, Ion Columbeanu.

Cookies