Irina Shayk, logodnica lui Cristiano Ronaldo, și Roberto Cavalli, prezenți la București FOTO

de:
19 apr. 2013
0 afișări
Irina Shayk, logodnica lui Cristiano Ronaldo, și Roberto Cavalli, prezenți la București FOTO

Renumitul designer de fashion de lux, Roberto Cavalli, a sosit, joi seară, la inaugurarea oficială a primului său magazin de la nivel local. La eveniment a fost prezent și fotomodelul de origine rusă Irina Shayk, logodnica celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, care s-a făcut cunoscută după aparițiile ei în revista Sports Illustrated.

Joi seară, preț de câteva ore, galeria comercială The Grand, de la parterul hotelului JW Marriott din Capitală, a devenit neîncăpătoare pentru sutele de vedete și jurnaliști, care au sosit special pentru a-l vedea pe designerul vedetelor de la Hollywood, Roberto Cavalli. Cu zeci de vedete care și-au etalat ținute pompoase, locația a ajuns să semene cu o petrecere organizată în capitala mondială a cinematografiei.

După ce s-a lăsat așteptat mai bine de o oră și jumătate, celebrul creator de modă a vorbit câteva zeci de minute cu câțiva jurnaliști români, însă apoi, după ce i s-a făcut rău, Roberto Cavalli a refuzat să mai susțină vreun interviu. Înainte de a se retrage în camera sa din hotelul gazdă, acesta a mai participat la o ședință foto de câteva minute, la care au fost invitate și câteva vedete autohtone, și s-a întors apoi în cameră fără a mai face alte declarații.

Odată cu venirea sa la București, Roberto Cavalli a adus și o colecție formată din nouă rochii iconice, unele foarte vechi, care au făcut legendă de-a lungul timpului. Creațiile lui Roberto Cavalli au fost purtate, de-a lungul timpului, de nume celebre de la Hollywood, precum Jennifer Lopez, Sharon Stone, Leona Lewis, Victoria Beckham, Beyonce, Megan Fox sau Natasha Poly. 

Printre vedetele autohtone care au venit la inaugurarea oficială a primului magazin Roberto Cavalli din România s-au numărat: Andreea Esca și Alexandre Eram, Cătălin Botezatu, Andreea Marin, Ilie Năstase, Andreea Raicu, Nicoleta Luciu, Andreea Bănică, Iulia și Mihai Albu, Anda Adam, Roxana Marcu, CRBL și Elena, Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Oana Roman și ”Dezbrăcatu”.

De organizarea evenimentului de joi seară, dedicat inaugurării oficiale a primului magazin Roberto Cavalli din București, s-a ocupat îndeaproape creatorul de modă român Cătălin Botezatu.

Primul magazin Roberto Cavalli din România a fost deschis pentru public încă din luna decembrie a anului trecut, dar inaugurarea oficială a fost programată pentru primăvara acestui an, odată cu venirea celebrului designer la București.

Vezi aici: Cum arată primul magazin Roberto Cavalli, deschis la București. Cât costă hainele designerului

Cookies