ARHIVA B365

Irina Begu, calificare fără probleme în semifinalele turneului de la Rio de Janeiro

Aceasta a fost a doua dispută directă dintre cele două jucătoare și a doua victorie a Irinei, după cea de la Marbella, din 2011. Atunci, jucătoarea noastră s-a impus cu 6-4, 6-0, scrie Digisport.ro.

Disputa de la Rio a durat o oră și 17 minute și pe parcursul ei Irina a câștigat de cinci ori pe serviciul oponentei sale, cedându-l doar o dată pe cel propriu. Pentru un loc în finală reprezentanta noastră va juca împotriva învingătoarei dintre Anna Schmiedlova, din Slovacia, și Veronica Cepede Royg, din Paraguay.

Irina (24 ani), aflată acum pe cel mai bun loc din carieră (34 WTA), se impusese în singurul meci direct de până acum cu Glushko (25 ani), aflată pe locul 149 în lume. În 2011, la Marbella, românca învingea cu 6-4, 6-0 în turul al doilea al calificărilor şi ajungea până în finala turneului de 220.000 de dolari, pierdută în faţa belarusei Victoria Azarenka (3-6, 2-6).

Românca va juca vineri şi în semifinale la dublu, alături de argentinianca Maria Irigoyen (principalele favorite şi deţinătoare ale titlului), împotriva perechii Chieh-Yu Hsu (Taiwan)/Eliţa Kostova (Bulgaria).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button