Irezistibilii căței pentru adopție din București. Mari, mici, blănoși, ochioși, prietenoși, toți așteaptă să fie luați acasă de la târgul ASPA

09 iun. 2022
346 Afișari
Irezistibilii căței pentru adopție din București. Mari, mici, blănoși, ochioși, prietenoși, toți așteaptă să fie luați acasă de la târgul ASPA
Irezistibilii căței pentru adopție din București. Mari, mici, blănoși, ochioși, prietenoși, toți așteaptă să fie luați acasă de la târgul ASPA. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

ASPA organizează sâmbătă un târg de adopție pentru căței în București, într-o locație nouă. Blănoșii care așteaptă să fie luați acasă sunt vaccinați, microcipați, deparazitați și sterilizați.

Căței pentru adopție în București

Primăria Capitalei, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor), îi invită pe bucureșteni sâmbătă, 11 iunie 2022, la Opera Comică pentru Copii din Calea Giulești, numărul 16, între orele 14:00 – 17:00, unde are loc un târg de adopții pentru cățeii din adăposturile municipalității.

Blănoșii prezenți la târg sunt microcipați, vaccinați, deparazitați intern și extern, iar adulții sunt și sterilizați.

Pe tot parcursul târgului de adopții vor fi prezenți și voluntarii Proedus, care se vor ocupa de căței.

Bine de știut🐶: Adopțiile sunt gratuite. Acestea sunt sponsorizate de MAXI PET România și Pedigree România, care vor oferi mâncare, recompense, jucărie și castron patrupezilor adoptați, dar și de Zen Pet Club, care va oferi ședințe gratuite de cosmetică canină cățeilor care își găsesc familii.

După ce se încheie târgul, atât cei mici, cât și părinții vor fi întâmpinați cu bucurie, zâmbete și voie bună la spectacolul Sunetul Muzicii din cadrul Festivalului Opera Copiilor.

Blănoșii așteaptă să fie luați acasă

De asemenea, tot sâmbătă, 11 iunie 2022, între orele 17:00 – 19:00, cățeii, angajații Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, dar și voluntarii Proedus se mută pe Calea Victoriei, la evenimentul „Străzi deschise – București, promenadă urbană”.

ASPA București a pregătit târguri de adopții în locații noi, pe tot parcursul lunii iunie:

  • Sâmbătă, 18 iunie 2022, târg de adopții pentru căței în parcul IOR, pe Insula Pensionarilor, între orele 11:00 și 14:00.
  • Sâmbătă, 25 iunie 2022, târg de adopții pentru căței la Veranda Mall, lângă Piața Obor, între orele 11:00 și 14:00.

„Cățeii ASPA așteaptă nerăbdători sosirea weekendurilor, pentru a-și întâlni familiile potrivite, mai exact pe voi!”, transmit reprezentanții ASPA într-o postare pe pagina de Facebook.

Cookies