ARHIVA B365

Irakianul care a ucis o studentă pe trecerea de pietoni a fost arestat

Iată comunicatul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti: „Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a fost înregistrat un dosar penal privind accidentul de circulaţie de pe B-dul Iuliu Maniu, Sector 6, Bucureşti, accident soldat cu decesul unei persoane de sex femeiesc.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti au dispus la data de 29.10.2013 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de ABDULATEEF MOHAMMED HAZIM ABDULATEEF sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor de cercetare penală şi au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului ABDULATEEF MOHAMMED HAZIM ABDULATEEF (aflat în stare de reţinere).

Magistraţii Judecătorie Sectorului 6 Bucureşti au admis solicitarea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat următoarea situaţie de fapt:
În data de 28.10.2013, în jurul orei 2150, învinuitul ABDULATEEF MOHAMMED HAZIM ABDULATEEF a condus cu viteză superioară limitei maxime admise în localitate autoturismul personal pe B-dul Iuliu Maniu, dinspre Şos. Cotroceni înspre zona Lujerului, şi pătrunzând în intersecţia cu B-dul Gen. Vasile Milea pe culoarea roşie a semaforului a accidentat mortal o persoană de sex femeiesc, care traversa strada în zona marcajului pietonal.

Ulterior, învinuitul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de cercetare penală.
Cercetările vor continua în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor comiterii faptei şi stabilirii răspunderii judiciare.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”

Citește și Cine era studenta ucisă pe trecerea de pietoni, în București, luni seara

În urmă cu mai puțin de o lună, o altă studentă era ucisă pe trecerea de pietoni, pe Bd. Iuliu Maniu, de un șofer beat. Acela este anchetat în stare de libertate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button