IRAF începe azi cu un workshop de dans. VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORII B365 SI PROGRAMUL

de:
07 iun. 2012
0 Afișari
IRAF începe azi cu un workshop de dans. VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORII B365 SI PROGRAMUL

Câştigătorii celor 2 abonamente duble puse la bătaie de B365 sunt Gabriel Oros si Claudiu Klapu. Abonamentele se ridica de la intrarea in Gradina Uranus, cu cartea de identitate.

PROGRAMUL IRAF AICI

IRAF te  aşteaptă şi în 2012 cu patru zile de muzică, dans teatru, film (Noaptea alba a filmelor negre/Coyote Café/10 iunie/23.00/INTRAREA LIBERĂ), modă, fotografie, lansări de carte, prestaţii stradale, târguri de meşteşugari şi activităţi pentru persoanele  private de libertate, dezbateri, mese rotunde, workshopuri şi activităţi dedicate copiilor. Și cu zeci de invitaţi din 11 ţări.

LULO REINHARDT PROJECT – Germania

Lulo Reinhardt este o apariţie muzicală de prim rang în peisajul muzicii rome actuale şi nu numai, distingându-se prin autenticitatea şi identitatea sa bine conturată. Criticii şi fanii subscriu că nu doar descendenţa artistului- strănepot al faimosului Django Reinhardt – îl apropie pe acesta de legenda muzicală, ci şi propriul sau geniu artistic şi iscusinţa sa în a transmite acest talent unic cu o usurinţă aparent lipsită de efort.

ANTWERP GIPSY SKA ORKESTRA – Belgia

Antwerp Gipsy Ska Orkestra adună 7 muzicieni din colţuri diferite ale lumii, fiecare cu un background muzical diferit, uniti intr-un proiect ce combina energia bruta a melodiilor autentice tiganesti cu ritmuri ultra-dansabile de ska groove.

GYPSY HILL – UK

Cel mai nou proiect venit din Londra, pus pe picioare de DJ Kobayashi şi producătorul Herbert Newbert. Gypsy Hill adună la un loc puterea şi alamurile balcanice cu liniille rapide de chitara rock mediteraneană, melodii evreiesti şi arabe, linii de bass masive şi o groază de ritmuri, sunete electronice şi scratch-uri.

DJ VASILE – RO

La 42 de ani, DJ Vasile, pe numele adevărat Lucian Stan, se poate numi cu uşurinta unul din artiştii veterani care a pus bazele muzicii electronice în Romania. Este unul dintre primii oameni care a deschis FM-ul în radio-ul bucureştean, imediat după căderea regimului comunist, în decembrie 1989.

Mai multe pe www.iraf.ro

Cookies