ARHIVA B365

Ipoteză ŞOCANTĂ în cazul morţii lui Nae Niculae, când maşina a fost lovită de tren

Potrivit unor surse citate de România TV, Nae Nicolae vorbea cu soţia la telefon în momentul în care maşina lui a fost lovită de tren. Potrivit aceleiaşi surse, anchetatorii au găsit 23.000 de lei în buzunarele omului de afaceri, scrie rtv.net.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 10.30 Nae Nicolae a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată care desparte Pipera de Capitală. Barierele erau lăsate şi se formase deja o coloană de maşini pe care însă Nae Nicolae, aflat la volanului limuzinei sale de lux, a ignorat-o. A depăşit autoturismele şi a trecut de bariere. Nu a văzut trenul care se apropia cu viteză. Maşina afaceristului a fost spulberată într-o clipă.

Impactul a fost atât de puternic, încât Nae Nicolae a fost aruncat la 100 de metri de locul accidentului. Maşina de lux a fost târâtă pe calea ferată pe o distanţă de 500 de metri şi a fost complet distrusă. Trenul era plin de călători care urmau să ajungă la Constanţa. Anchetatorii urmează să stabilească circumstanţele producerii accidentului şi au deschis dosar penal în acest caz.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button