ARHIVA B365

iPhone 6s, la 0 euro, în oferta unui operator telecom din România

iPhone 6s preţ România. Cei care îşi portează numărul în rețeaua Orange pot cumpăra iPhone 6s 16 GB începând de la 0 euro la abonamentul Orange Me 42 prin Buy-Back. Oferta include 11 GB de internet prin dublarea traficului de date pentru abonamentul Orange Me 42 la portare. Reducerea, în valoare de 419 euro, este compusă din Buy-Back dedicat pentru iPhone 6 sau 6 Plus și reducerea de portare pentru Orange Me 42.

Clienții Orange cu vechime de minim 18 luni pot achiziționa iPhone-ul dorit în rate direct pe factura Orange. De exemplu, iPhone 6s 16GB poate fi achiziționat la 419 euro sau în 12 rate cu 38 euro/luna prin abonamentul Orange Me 42 pe 24 luni. În plus, prin Buy-Back clienții vor putea obține reduceri din prețurile telefoanelor cu abonamente pe 24 luni.

Reducerile speciale prin Buy-Back și portare pentru noua generație de iPhone sunt valabile până pe 18 noiembrie 2015.

iPhone 6s preţ România. De asemenea, clienții Orange pot achiziționa noile modele de iPhone fără a aștepta terminarea perioadei contractuale, prin serviciul Early Upgrade. Contravaloarea serviciului Early Upgrade este calculată în funcție de taxa lunară a abonamentului pe care clientul îl deține în prezent și numărul de luni rămase din perioada contractuală, la care se aplică un discount de 60%.

Clienții care comandă iPhone 6s sau iPhone 6s Plus din magazinul online Orange vor primi şi o valoare cu 50% mai mare a punctelor Thank You.

iPhone 6s preţ România. Până la 31 decembrie, pentru orice iPhone cumpărat cu orice abonament pe 24 de luni, clienții vor avea acces gratuit şi trafic nelimitat în opţiunea Deezer, 6 luni gratuite pentru opțiunea World HD Go, cu Orange TV Go, iar traficul efectuat în aplicație, pe tvgo.orange.ro și pe dailymotion.com este nelimitat.

De asemenea, baterie externă Power Up va fi disponibilă gratuit pentru a fi mereu conectat. Bateria poate fi schimbată oricând cu una încărcată în magazinele Orange.

iPhone 6s preţ România. Iată şi preţurile telefoanelor iPhone 6s cu celelalte abonamente de la Orange:

Click pe imagine pentru mărire


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button