ȘTIRI

iPhone 6, lansat pe 9 septembrie, dar oamenii aşteaptă deja la coadă în faţa unui magazin Apple

IPHONE 6. Noul IPHONE 6 va fi anunţat într-un eveniment special de către Apple pe 9 septembrie, ceea ce înseamnă că telefonul va deveni disponibil în magazine cel mai probabil 10 zile mai târziu, scrie Mediafax.

IPHONE 6. Însă în faţa magazinului oficial Apple din New York câţiva oameni aşteaptă deja telefonul şi sunt hotărâţi să nu îşi părăsească posturile, potrivit unui material al postului CNBC. „Vrem să batem recordul, care a fost de 18 zile”, a spus Brian Ceballo, care se află de duminică în faţa magazinului. Însă cei care ocupă primele locuri la coadă au şi alte motive în afară de a cumpăra pur şi simplu telefonul.

IPHONE 6. Ceballo şi Joseph Cruz reprezintă compania BuyBackWorld, care se ocupă cu revânzarea de electronice, şi au fost primii la coadă înainte ca Jason şi Moon Ray să le plătească 2.500 de dolari ca să le asigure primele locuri. În timp ce aşteaptă, noii ocupanţi ai primelor locuri îşi promovează o aplicaţie video care le permite pacienţilor să discute cu doctorii pe Skype.

IPHONE 6: Cât ar putea costa iPHONE 6- 

Pretul iPhone 6 in Hong Kong ar urma sa creasca cu minim 120$, fata de cel practicat acum pentru iPhone 5S, in timp ce pretul iPhone 6L, sau iPhone 6 Air, ar fi cu 160$ mai mare decat cel al iPhone 6, cel de-al doilea terminal urmand a avea un pret de pornire de peste 1000$ in magazinele locale, scrie iDevice.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button