iPhone 6, promovat cu poze false. CE ASCUNDE APPLE

de:
17 sept. 2014
0 Afișari
iPhone 6, promovat cu poze false. CE ASCUNDE APPLE

Cei de la The Verge detaliază un truc de care a profitat echipa de marketing a celor de la Apple pentru promovarea noului iPhone 6. Este pur şi simplu incredibil modul în care rama metalică de la camera principală a aparatului, care iese milimetric în afara carcasei, se evaporă pur şi simplu din majoritatea imaginilor de promovare de pe Apple.com.

În teorie, noul iPhone, în cea mai mare parte a carcasei metalice, se încadrează în valoarea de 6,9 milimetri şi, indiferent cum îl priveşti, arată foarte bine. Din păcate, protecţia de la camera principală strică un pic liniile de design ale smartphone-ului. Mai mult decât atât, în utilizarea de zi cu zi s-ar putea chiar să vă deranjeze pentru simplul fapt că atunci când poziţionaţi telefonul pe orice suprafaţă se sprijină pe acea zonă. Fiind protejată cu cristal de safir, lentila efectivă nu se va zgâria uşor.

Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre rama metalică care o înconjoară. În cele mai multe imagini de promovare, este evident că poziţia camerei de pe iPhone 6 nu a fost calculată pentru a ocoli deformarea neplăcută a carcasei. Există însă multe situaţii în care aceasta a fost pur şi simplu scoasă din ecuaţie, într-un mod cât se poate de evident.

Sursa: playtech.ro

Cookies