iPhone 6, dezvăluit de ruși înainte de lansarea din 9 septembrie – Cum arată iPhone 6

de:
02 sept. 2014
0 Afișari
iPhone 6, dezvăluit de ruși înainte de lansarea din 9 septembrie - Cum arată iPhone 6

iPhone 6: Imaginile prezinta modelul de 4,7 inchi care, potrivit jurnalistului, va fi primul model ce va putea fi cumparat de clientii Apple. Cel de 5,5 inchi va fi prezentat oficial insa va ajunge in magazine ulterior, informează gadgetreport.ro.

Modelul prezentat de rus vine intr-o culoare gri similara modelului iPhone 5s insa vom vedea pe piata si alte culori, de la clasicul alb la auriul care pare sa fie la moda in randul producatorilor de smartphone-uri.

iPhone 6: Cea mai importanta noutate adusa de noul iPhone 6 o reprezinta ecranul. Smartphone-ul va fi lansat in doua variante, de 4,7 respectiv 5,5 inchi, ambele modele bineinteles cu Retina Display.

iPhone 6:

Dincolo de ecran, Apple va folosi pentru iPhone 6 noi materiale care il vor face mai rezistent la zgarieturi si lovituri – iar cel mai important este safirul, care va acoperi noul ecran.

Expertii spun ca ecranul din safir va fi practic indestructibil si ca aceasta noua tehnologie va revolutiona piata dispozitivelor mobile.

Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

iPhone 6: Potrivit TechCrunch, noul iPhone 6 va veni si cu o camera mai buna (cel mai probabil nou senzor foto/video de 13 MP Sony Exmor) si va include, in sfarsit, si NFC – tehnologie care va permite utilizatorului sa foloseasca telefonul pentru tot felul de activitati, de la deschiderea usilor cu cip electronic la platile la cumparaturi.

Cookies