iPhone 5S și iPhone 5C se lansează azi: iPhone în culori

de:
10 sept. 2013
0 Afișari
iPhone 5S și iPhone 5C se lansează azi: iPhone în culori

iPhone C , varianta ieftină a iPhone, va avea mai multe variante de culoare: verde crud, galben, fucsia, albastru.

iPhone 5S va fi disponibil în trei versiuni: alb, negru şi auriu. Terminalul va dispune de un cititor de amprente, procesor mai rapid (cu 31%) şi cameră mai bună.

UPDATE 21:12 Prezentarea s-a încheiat. Se pare că Apple nu lansează astăzi niciun produs-supriză, aşa cum mulţi fani se aşteptau, informeaza Gandul.

UPDATE 21:07 iPhone 5S şi iPhone 5C vor ajunge în magazinele din SUA, Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Japonia, Singapore şi Marea Britanie pe 20 septembrie. Preţurile la iPhone 5S, cu abonament pe doi ani: versiunea cu capacitate de stocare de 16 GB – 199 de dolari, 32 GB – 299 de dolari şi 64 GB – 399 de dolari. Noile carcase de protecţie lansate cu telefonul costă 49 de dolari fiecare. Precomenzile pentru iPhone 5C încep pe 13 septembrie. Până în decembrie 2013, cele două terminale vor fi disponibile în 100 de ţări.

UPDATE 20:57 Se trece la senzorul de citire de amprente – Touch ID. Acesta este încorporat în butonul Home. Rolul senzorului este acela de a identifica proprietarul după amprentă. Amprenta apare apoi pe ecran, iar dacă se potriveşte, telefonul se deblochează. Touch ID poate fi setat pentru a recunoaşte mai multe amprente. Informaţiile privind amprentele sunt criptate şi stocate în cipul A7.

UPDATE 20:25 Tim Cook spune Apple a pregătit două noi modele: iPhone 5C şi iPhone 5S.

UPDATE 20:20 – Tim Cook revine pe scenă şi vorbeşte despre productivitatea dispozitivelor ce rulează iOS. Este prezentată suita iWork cu Keynote, Pages şi Numbers. Sunt menţionate iPhoto şi iMovie.

UPDATE 20:10 Craig Federighi vorbeşte despre iOS. Luna viitoare Apple va livra dispozitivul iOS cu numărul 700 milioane.

UPDATE 20:00 Tim Cook a intrat pe scenă şi vorbeşte despre iTunes Festival, care se ţine la Londra

IPhone-ul este cel mai de succes produs al Apple, generând jumătate din veniturile de anul trecut.

Pe fondul concurenţei tot mai strânse, compania va prezenta atât un nou model premium, succesor al iPhone 5, cât şi o variantă mai puţin scumpă, care ar trebui să atragă clienţii din ţările emergente.

Potrivit informaţiilor apărute pe site-urile de specialitate, care citează surse de la furnizorii asiatici ai Apple, modelul de top ar urma să se numească „5S”, iar cel mai ieftin „5C”.

Apple va introduce de asemenea o nouă versiune a sistemului de operare iOS, prezent pe iPhone, iPad şi iPod Touch, care va aduce schimbări la aplicaţiile de email, calendar şi foto, precum şi fonturi şi iconuri noi şi o gamă de culori mai vii.

Astfel, în această seară va avea loc prima lansare majoră de produse Apple din octombrie 2012, când a apărut tableta iPad mini. Ulterior, compania va actualiza şi gama iPad, pregătind întreaga ofertă de produse pentru perioada de iarnă.

Cookies