ȘTIRI

Ionuţ Negoiţă, noul acţionar de la Dinamo

„Nu cred că e o noutate, sunt aproape de Dinamo”, a declarat Negoiţă în cadrul conferinţei de presă de miercuri. Acesta a spus că şi-a dorit de multă vreme să intre în calitatea de acţionar a clubului şi că se simte bucuros şi onorat de această oportunitate.

„Am crezut şi cred în acest brand, este un club cu istorie. E important ca acest brand să meargă mai departe cu performanţe fotbalistice cât mai ridicate. Putem duce Dinamo acolo unde îi este locul. Dinamo, spre deosebire de alte echipe, este în primele două echipe ca număr de suporteri. Aceştia sunt foarte importanţi. Îmi doresc să se dezvolte această latură şi cât mai mulţi suporteri să vină la stadion”, a declarat Ionuț Negoiță, citat de EVZ.ro.

Ceilalţi doi acționari ai clubului, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, au apărut împreună cu Negoiţă la conferința de presă de miercuri şi au anunţat noua structură de acționariat a echipei Dinamo.

„De astăzi, în structura de acţionariat şi în CA putem anunţa oficial prezenţa lui Ionuţ Negoiţă. Prezenţa sa este salutată cu satisfacţie şi de Cristian Borcea”, a declarat președintele Nicolae Badea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button