Ionel Dănciulescu, Dorin Rotariu şi Sergiu Hanca, audiaţi în dosarul morţii lui Patrick Ekeng

de:
16 mai 2016
0 Afișari
Ionel Dănciulescu, Dorin Rotariu şi Sergiu Hanca, audiaţi în dosarul morţii lui Patrick Ekeng

Ekeng nu a avut niciodată probleme de sănătate era un om cu zâmbetul pe buze. Noi trebuia să ne odihnim acum pentru că mâine e meci. Sunt medici care să interpreteze rezultatele analizelor„, a declarat Sergiu Haga înainte de audieri.

Ionel Dănciulescu a refuzat să facă orice fel de declaraţii la intrarea în serdiul Parchetului Tribunalului Bucureşti, scrie Mediafax.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti este în lucru un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă în cazul morţii fotbalistului Ekeng.

Rezultatele Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) după disecţia făcută pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arată că organul suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologie se vor afla abia peste două săptămâni.

Fostul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng, care a decedat la 6 mai după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul, a fost înmormântat, duminică, la Yaounde. La ceremonia funerară au participat câteva sute de persoane, printre care şi ministrul camerunez al Sportului, Pierre Ismael Bidoung Mpatt.

Nimeni nu poate lua viața fiului meu, altul decât Dumnezeu care l-a creat. Dumnezeu mi l-a dat pe Patrick, acum el l-a luat departe. Sunt mândră că am avut un fiu ca el„, a spus mama lui Ekeng, Celine.

Cortegiul funerar a fost primit de fani, familie şi prieteni care l-au omagiat, oferind momente emoţionante. „Patrick Ekeng Ekeng, un leu nu moare niciodată, el doarme! Odihneşte-te în pace”, a fost mesajul cu care fanii l-au întâmpinat pe Ekeng.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo – Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Cookies