Ion Ţiriac vrea să plătească asfaltarea tuturor gropilor din Bucureşti

de:
05 nov. 2015
0 Afișari
Ion Ţiriac vrea să plătească asfaltarea tuturor gropilor din Bucureşti

Ion Ţiriac spune că va investi totul singur și nu vrea niciun sprijin din altă parte, singurul ajutor pe care îl pot oferi autoritățile este autorizația de lucru, potrivit b1.ro, care citează Ziare.com. „Facem o campanie, eu o plătesc, luăm un tractor, o batoză, cu toate astea, astupăm toate gropile și eu fac pariu, vă fac pariu, că în 3 săptămâni am astupat toate gropile din România. 30.000. Eu astup 30.000 de gropi în București într-o lună de zile. Pun câți bani vreți! Țineți minte și hai, dă-i drumul. Dumneata îl iei pe ăla, cum îl cheama, Popescu, Ionescu, iei aprobarea de la primar, iei de la domnul Oprea, ministrul de Interne cu circulația, cu nu stiu ce… și noi facem. Hai să facem gropile”, a spus Țiriac într-o emisiune, potrivit Capital.ro.

Declarația omului de afaceri a venit în urma accidentului teribil în care polițistul Bogdan Gigina a murit după ce a căzut cu morocicleta într-o groapă. Țiriac a avut în ultimul timp mai multe intervenții publice în care și-a exprimat dorința de a ajuta financiar diverse cauze.

Ion Țiriac este cel mai bogat român, menținându-se pe această poziție pentru al doilea an consecutiv. Potrivit celei de-a XIV-a ediții a Top 300 Capital, averea sa este evaluată la 1,5 miliarde de euro, în creştere față de ediția de anul trecut.

Cookies