Ion Țiriac vinde turneul ATP de la București: „Aşa nu se mai poate!” Când va fi ULTIMA ediţie

de:
09 mart. 2016
1 Afișari
Ion Țiriac vinde turneul ATP de la București:

Ion Țiriac, proprietarul turneului ATP de la București, a declarat că, între 16 -24 aprilie 2016, se dispută ultima ediție, el dorind să vândă această competiție, în condițiile în care nu se va mai juca pe terenul central de la Arenele BNR din București.

„Turneul este de vânzare! E ultima oară când mai vedeţi acest turneu aici. Eu nu pot să-mi bat joc de imaginea mea, într-un sport în care am fost cineva. Ce să facem? Să facem grevă? Să ne ducem în faţa Guvernului? Nu moare nimeni. Viaţa merge înainte. Ne-am chinuit 21 de ani, dar aşa nu se mai poate”, a declarat Ţiriac, citat de gsp.ro

El a afirmat că anul acesta meciurile de la BRD Năstase Ţiriac Trophy nu vor mai avea loc şi pe terenul central de la Arenele BNR, ci doar pe terenurile alăturate, deoarece terenul central este închis.

Turneul BRD Năstase Țiriac Trophy va marca încă un eveniment notabil: românii Horia Tecău și Florin Mergea, doi dintre cei mai buni jucători de dublu din lume, vor face echipă, în premieră pentru circuitul ATP, pe tabloul concursului de la București. Echipa Tecău – Mergea va reprezenta România și la Jocurile Olimpice de la Rio. Croatul Ivo Karlovic, locul 34 ATP, este principalul favorit. 

Biletele pentru BRD Năstase Ṭiriac Trophy vor fi disponibile în reţeaua Eventim, începând de săptămâna viitoare. Preţurile tichetelor variază între 20 și 75 de lei. Intrarea va fi liberă pentru publicul larg în zilele de calificări, respectiv 16 și 17 aprilie.

Juniorii de până la 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii de vârstă preșcolară, elevii, studenţii și pensionarii beneficiază de acces liber și în primele zile ale turneului de la București, respectiv 18-21 aprilie, în limita a 400 de intrări pe zi și doar la partidele disputate pe terenurile secundare.

BRD NĂSTASE ṬIRIAC TROPHY 2016

Categoria: ATP World Tour 250
Organizatori: McCann Bucharest şi Média-tique Sport Division
Director turneu: Cosmin Hodor
Trofeu: „Năstase-Ţiriac Trophy”
Loc de desfăşurare: Bucureşti, Arenele BNR – Str. Dr. Lister 35
Perioada: 16-24 aprilie
Suprafaţa de joc: Zgură
Premii: € 463,520
Minge oficială: Dunlop Fort

Cookies