ARHIVA B365

Ion Țiriac și Camelia Potec implicați într-un accident de mașină în București

Maşina condusă de Camelia Potec a lovit un scuterist. Tânărul se află în stare stabilă şi, susţin martorii, era conştient atunci când a fost luat cu ambulanţa şi trimis la un spital din Capitală, pentru investigaţii amănunţite, relatează Realitatea.net.

Afaceristul Ion Ţiriac a ajuns la câteva minute după accident, chemat de sportivă. El a protejat-o pe sportivă de presă, permiţându-i să rămână în maşina sa de teren în timpul primelor investigaţii.

Ion Ţiriac se afla în maşina din spatele sportivei. „Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, ne-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că şoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la faţa locului a venit şi poliţia care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulă, iar tânărul de pe scuter, din câte ştiu, a fost transportat pentru verificări la spital”, a declarat Ion Ţiriac pentru Gândul.

Primele informaţii arată ca maşina Cameliei Potec ieşea de pe o stradă adiacentă şi nu a acordat prioritate scuteristului, angajatul unei companii de catering. Tânărul scuterist de 22 de ani, spun colegii săi veniţi la locul accidentului, a fost dus la spital, el plângându-se că îl doare un picior.

Accidentul a avut loc în cartierul Floreasca.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button