ESENTIAL

Ion Iliescu a fost externat de la spitalul Elias

Medicii spun ca starea lui Ion Iliescu este buna, dar trebuie sa revina periodic la control. Ion Iliescu trebuie sa revina periodic pentru control de rutina dupa interventia chirurgicala la care a fost supus in ianuarie 2012, de fiecare data rezultatele fiind bune, preciza joi conducerea Spitalului Elias, dupa internarea acestuia.

„Este normal ca orice om sa faca periodic un control de rutina, cu atat mai mult in cazul in care ai suferit o interventie chirugicala sau ai montate cateva stenturi”, a mai spus dr. Dana Safta, directorul medical al unitatii sanitare, Dana Safta, citată de Hotnews.

Fostul presedinte a fost si in 14 noiembrie 2012 la Spitalul Elias, directorul medical al unitatii sanitare, dr. Dana Safta, declarand atunci ca starea acestuia este foarte buna si nu este necesara internarea lui.

Ion Iliescu declara atunci, la iesirea din Spitalul Elias, ca a venit doar pentru a-si face controlul de rutina la colon si ca i-a fost prescris un tratament.

Fostul presedinte a fost operat la Spitalul Elias in ianuarie 2012, pentru un polip la colon, iar in aprilie a avut un puseu de tensiune, insa analizele efectuate au fost in regula.

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitala si in 24 noiembrie 2011, cand i-au fost facute analize, medicii constatand ca nu are probleme majore de sanatate. Fostul presedinte a fost externat in ziua urmatoare, el scriind pe blog ca se simte bine si ca a avut „o indispozitie digestiva”.

Iliescu a fost operat in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Interventia a fost realizata in 18 mai 2005, iar Iliescu a ramas atunci in spital pana aproape de sfarsitul lunii, din cauza unor dureri in piept, aparute la cateva zile dupa montarea stenturilor.

In 1994, Ion Iliescu a fost operat de colecist, la Spitalul Elias.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button