ȘTIRI

Ion Dedu, şeful Direcţiei Transporturi din Primăria Capitalei, A DEMISIONAT

Seful Directiei de Transporturi din Primaria Capitalei, Ion Dedu, si-a dat demisia din motive personale, potrivit unui raspuns trimis de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews.ro.

„Domnul Ion Dedu si-a depus demisia la directia Resurse Umane, demisie ce va fi operabila incepand cu data de 22 iulie 2015, acesta invocand motive personale. Demisia este un act unilateral si nu necesita aprobarea conducatorului institutiei, conform legislatiei in vigoare”, se arata in raspunsul trimis de Primaria Capitalei.

Ion Dedu a fost, mai multi ani, director de infrastructura in Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB). A demisionat in 2006 si a trecut „in privat”, asociat si director general la Urban Proiect Grup SRL. Acolo a stat pana in 2008, cand a fost numit director executiv in Directia de Transporturi a PMB.

Demisia lui Ion Dedu vine in conditiile in care institutia este zguduita de un scandal de coruptie.

Luna aceasta, Gheorghe Costin Metescu a fost prins în flagrant delict, cu mita în buzunar, pe 11 iunie. El era membru al Comisiei de Urbanism și promisese că va obține autorizație de construire pentru un teren inclus în categoria de spațiu verde, pe Splaiul Independenței

Totodată, consilierul personal al primarului, Solomon Wigler a fost arestat pentru că a primit mită de la un om de la afaceri pentru a-i facilita obţinerea unor autorizaţii.

Şi Mădălin Dumitru, fostul şef al Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei a fost trimis în judecată de DNA, în decembrie 2014, tot pentru luare de mită.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button